Blogovi

Moje otkriće: Golden Rose lak br. 133


Nakon nedavnog posta o Pupa bisernom laku (107), ja, gorljivi protivnik bisernih lakova, počeo sam pokušavati pronaći svoj analog (činjenica je da Pupa proizvodi uopće nisu zastupljeni).
Pretraženi, moram reći, ne zadugo))). U najbližoj trgovini, među širokim asortimanom lakova Golden Rose, ugledao sam bočicu od 133, vrlo slične boje i teksture.
Molimo procijenite i izrazite svoje mišljenje svim koji žele ...

Boca (gotovo bijela matičnjak sa zlatno-zelenim svjetlucavim sjajem - zlato je očito tamo, a zeleno je "skriveno", ali vidim da se, nadam se, taj efekt prenio i na fotografiji):
Na ovoj fotografiji možete vidjeti zlatno-zeleno-ružičast biser: tačno poput školjke))):


Swatch na noktima (iz nekog razloga, zloglasni svjetlucanje na fotografiji pokazalo se neuhvatljivo, ali pokušao sam: promijenio sam osvjetljenje i postavke kamere):

Opis: matirani lak, mliječno bijele boje, s primjetnim zlatnim svjetlucavim. Pobliži pogled otkriva zeleni i ujednačen ružičasti sjaj, ali cjelokupni ton je hladan još uvijek prevladava zelena boja. Uz nedovoljno osvjetljenje, lak postaje neonsko bijel, blista na suncu i prelazi u meko zlato.
Primjenom srednjeg stupnja poteškoće: trake, ali daju gusti premaz u jednom sloju, u dva sloja sve postaje puno bolje, ali mrlje svojstvene svim bisernim lakovima mogu se izbjeći samo ako je poprilična količina spretnosti;).
Kao i svi lakovi, Golden Rose je otporan, treba mi do 5 dana.
Trajanje upotrebe: tjedan
Cijena: cca. 60 rub
Ocjena: 5
PS Po mom mišljenju, našao sam pristojan kvalitetan klon pupkovine; Idealno za ljetnu manikuru. Također ga želim isprobati u uporabi s pedikurama - mislim da će izgledati vrlo dobro na preplanulim nogama ...

Pogledajte video: TILTED TOWERS NEĆE BITI UNIŠTEN!? Moje otkriće-#Misterija (Travanj 2020).

Loading...