Blogovi

Lakovi novosti


Pozdrav ljepotice!
Sigurno svi već žive u ljetnim kolekcijama (poput mene), tako da moj post neće biti posebno relevantan, ali ipak želim razgovarati o novim lakovima koje sam stekla u proljeće, i pokazati ih na djelu. Možda ima i onih koji se poput mene dugo "vežu" ...))
Dakle,
1. Mavala brand laka za nokte br. 153 Laggon, volumen 5 ml

Detaljan prikaz: Mnogi su upoznati s lakovima ove marke, a općenito čitam samo pozitivne kritike na ovaj lak, zato sam ga kupio u nijansi koja mi se dopala.
Boja se, naime, ispostavila dobrom, u boci mi se činilo više tirkiznom, ustvari ispala je više plava. Nisam se baš svidjela kvaliteti laka jer čak i u dva sloja pada sa ćelavim mrljama i ne daje gusti lijepi premaz. Sreća u tri sloja nije za mene, pa treći sloj nisam ni pokušao popraviti situaciju. Dovoljno se brzo osušio, ali jednako brzo počeo se iščupati s vrhova, gotovo pred kraj prvog dana čarapa.
Kao rezultat toga, nekoliko je puta naslikala nokte i više ih nije dirala.
Swatch:Cijena: oko 200-300 rubalja
Ocjena: 3+
2. Mavala lak za nokte marke Mavala br. 236 Liberty, volumen 5 ml

Detaljan prikaz: Kupio s bratom, gore opisano. Ponovno mi se svidjela nijansa - takva apsolutna nude. U pogledu kvalitete pokazalo se kao da je br. 153, čak su i u dva sloja vidljive neke ćelave mrlje, ali zbog sjene nisu toliko vidljive. Prikladno za ekspresnu manikuru, kada trebate brzo dati noktima pristojan izgled. Brzo se suši, vizualno produžuje prste. Češće koristim.
Swatch:Cijena: oko 200-300 rubalja
Ocjena: 4
3. Dior Vernis lak za nokte nijansa br. 659 Lucky

Detaljan prikaz: Možda mi je ovo proljeće najdraže, ali bit će potražnje i ljeti! Kupivši ga, poželio sam odmor i svijetle boje. Ali kad je došla kući i slikala se, u početku je bila malo razočarana, jer je krajolik vani bio daleko od proljeća i zato se Lucky činilo nešto provokativnim i stranim ...
Sad je usput i po oblačnim danima odličan odgojitelj. Pedikura je općenito divna! U bočici nijansa izgleda neonsko koraljno ružičasta, ali u naručju mi ​​je suprug to opisao kao grimizno.
Počinjem shvaćati ljepotu Dior četke. Nosim u dva sloja koji se brzo suše. Nosim 2-3 dana.
Swatch:
Cijena: oko 1000 rubalja
Ocjena: 5!
4. OPI lak za nokte laka za nokte br. HL C05, volumen 3,75 ml

Detaljan prikaz: Prijatelj mi je dao minijaturu ovog laka. Ispričavam se odmah ako sam pogrešno naznačila nijansu, jer je zbog malog formata crnom bojom na dnu boce označen broj nijanse i malo je razmazan. Stoga sam pokušao razumjeti natpis, nadam se da ga je točno označila.
Dakle, prema svojim kvalitetama, lak je izvrstan, kao i svi "medeni agarici" na koje sam naišao prije njega. Boja je bordo crvena, s jakim sjajem. Za mene ovaj lak nije za svaki dan.
Zbog malog formata bilo mi je prilično teško lagano oslikati nokte ovom četkom. Koristim ga vrlo rijetko.
Swatch:Cijena: poklon
Ocjena: 5
5. Chanel Le Vernis boja noktiju lak za nokte br. 505 Particuliere

Detaljan prikaz: Slažem se, to uopće nije proljetni lak! Ali tako sam ga želio tako dugo, ali iz nekog razloga nisam ga kupio, a jednog lijepog dana ipak sam ga kupio, čemu se jako radujem. Budući da živim u prilično oštroj klimi, a daleko smo od ljeta, a u proljeće je prilično teško imenovati ono što se događa izvan prozora, a sada je Particuliere vrlo prikladan. Na jesen se vjerojatno uopće neću rastaviti s njim.
Po mom skromnom mišljenju, vrlo svestran lak.
Manikura na Chanel lakovima započela sam prije nekog vremena, tako da sam upoznata s kvalitetom lakova. I nije me briga što neki od njih ne traju dva dana, drago ih volim.
Swatch:


Cijena: oko 1000 rubalja
Ocjena: 5!
6. Lak za nokte Chanel Le Vernis boja noktiju br. 543 Frisson

Detaljan prikaz: Lak iz proljetne kolekcije ROSES ULTIMES DE CHANEL. Već sam pisao o njemu, pa ću reći da je ovo jedan od najomiljenijih i lakova bez problema. Koristim često.
Swatch:

Cijena: oko 1000 rubalja
Ocjena: 5!
7. Chanel Le Vernis boja noktiju lak za nokte br. 551 Coco Blue

Detaljan prikaz: U nadi da ću nabaviti ovaj lak, zamalo sam prekinuo i što me iznenadilo kad sam vidio čitavu „kolekciju traperica“ na štandu Chanel i savjetnik je potvrdio da su svi lakovi na zalihi. Bez oklijevanja je zgrabila Coco Blue. Da, kako sam iznenađena što sam kasnije saznala da je cijela limitirana kolekcija uključena u konstantu ... Ljubav prema ovom laku, jer je odmah utihnula ...
Ipak, lak je lijep: nebesko plavi, uvijek daje dobro raspoloženje. Nosim u dva sloja, brzo se suši, traje 2-3 dana. Vrlo ljetne nijanse, čini mi se.
Swatch:
Cijena: oko 1000 rubalja
Ocjena: 5!
Pozdravi, Katya.

Pogledajte video: Declutter lakova - VLOG (Studeni 2019).

Loading...