Blogovi

Sjene Flormar Selection Terracota # 402

Čula sam puno prilično pozitivnih kritika o Flormar sjeni i odlučila isprobati, pogotovo jer su mi se jako svidjele boje.
Sam okvir, kao i za mene, je užasan:
odnosno nema ogledala, jedno ime, neka vrsta zakrivljene polukružne spužve, čak i ako je bila normalne kvalitete, to ne bih mogao razumjeti, jer to je potpuno nemoguće koristiti, ruke ljudi jednostavno su različite na različit način. Jasno je da u principu ogledalo u sjeni nije potrebno, a četkice su, dobro, što ako krenete na put? Zamišljam na koga ćete izgledati s takvom ljepotom)))
Sad same sjene
Sve sjene u jednom ili drugom stupnju sa svjetlucavom, bez mat.
1 i 2. Ne postoji velika razlika među njima. Obje su nijanse lagane, s ružičastim i zlatnim sjajem. Samo prva nijansa je hladnija, druga je toplija. Prvi koristim za cijeli kapak, drugi ili u unutarnjem kutu oka, ili za sjenčanje 3. boje
3. Upravo je ta boja privukla pažnju. Tako ružičasta sa nagnutom crvenom bojom. Zapravo, nijansa je lijepa na ruci, ali nekako nije na oku ... Ili još uvijek ne mogu ukrotiti ovu sjenu, to je moguće, ili je jednostavno tako zavaravajući.
4. U početku sam pretpostavljao da ta boja neće biti laka. Dakle, općenito je, prilično je "prljav", mada kad se otvori vrlo je lijep. Ali samo se on tvrdoglavo ne želi otkriti pred očima ...
Sjene su slabo pigmentirane. S jedne strane mi se sviđa, jer Još uvijek sam početnik, ruke su mi zakrivljene, trebaju mi ​​sjene s kojima je teško pretjerati.
S druge strane - pa, vrlo su slabe. Ok, još 1-2 nijanse, ali voljela bih 3-4 dobro, barem malo svjetlije.
Ali takve se temelje na:
Ali ne volim ih nositi u podnožju - prvo, pred našim očima ispada da su neke živahne. Drugo, oni, ispada, jako naglašavaju teksturu stoljeća i pomalo gnjave, muče (pokazat ću u nastavku). I teško je distribuirati i općenito. Moja baza je normalna, Vivienne Szabo, i nije loše, nema takvih problema s drugim sjenama.
Što drugo reći o njima ... Ovisno o raspoloženju samih sjenki, skupljaju prašinu. Kad su slabi, kad su jači, kako vole. Nestabilan. Ne mogu dugo izdržati bez baze. Istodobno, moramo odati počast, iz nekog razloga oni ne klizi u nabor vjeđe i tiho se umoči u trepavicu. Ali također nisu tako vruće s bazom. Na kraju dana se i oni malo upijaju. Nije puno, ali postoji jedno.
3 mogućnosti šminkanja. Općenito priznajem da u tehnici šminkanja nema sedam niza u čelo, ali sa ovim sjenama sam uglavnom nekako tijesan ...
struja na obrvama molim te ne gledaj, oni upravo sada u fazi "Želim to, ne znam što"
1. Prirodna opcija. Bez baze. Samo broj 1 za cijeli kapak, broj 3 za pomični kapak i malo broj 4 (kojeg ovdje uopće ne možete vidjeti) do vanjskog kuta:

Najuspješnija i nosivija opcija, sasvim je moguće ići na posao.
2. Opcija s bazom. Br. 1 do pomičnog kapka, br. 2 do unutarnjeg ugla, br. 3 u sredini, br. 4 do vanjskog kuta:

prvo, mogu se vidjeti kako leže. poput nekakvog brašna, posebno u unutarnjem kutu. I dajem bazi još 5 minuta da se dobro umoči, koža postaje glatka ... A nabori kapka su sve naglasili. Drugo, prolijevanje je vidljivo ispod oka. To su špagice (od br. 4). Usput, teško ih je oprati. Treće, ne znam za vas, ali nekako nemam baš općenitu kombinaciju. U okviru poput boja izgledaju tako skladno, ali ispred ne, različite su tonove ili slično. Općenito, među njima nema sinergije, čini mi se.
Uz to, najgore je što općenito izgleda poput očiju obojenih od suza. Oprosti zbog zamućene fotografije, jednostavno se dogodilo, ali može se dobiti opća ideja:
Tu je i rumenilo, naravno, ružičasto (također pod ovim kutom ...))), zasjeni se još više. Ali čak i bez rumenila, oči obično izgledaju nekako nezdravo. Ili se meni to čini sam?
3. Opcija bez podloge, ali s više slojeva za veću boju:

Br. 1 na pokretnom kapku i iznad, na vrhu br. 3 i sve je to snažno zasjenjeno brojem 2. Broj 4 negdje sredinom stoljeća u blizini cilijarske regije vrlo je lagano oklijevao.
I opet, nešto nije u redu ... Neka vrsta tvornice brašna ...
Općenito, ne znam, još uvijek ne mogu razumjeti, ili jednostavno nisam našao ove sjene ili su stvarno one ... S druge strane, dobro, zašto nam treba proizvod kojem treba pristupiti?
Općenito, nisam volio sjene zbog osobnih osjećaja - kvaliteta je jama i boje koje u stvarnosti nisam volio, a sjenilo se sjećam i sa spužvom)) Međutim, mogu se nositi u make-up opciji br. 1, pa povisim ocjenu ,
ukupno, ocjena 3, Postoji paleta od 30 UAH, testirana je 1,5 mjeseca.

Loading...