Blogovi

Recenzije boje noktiju Chanel Le Vernis

Pravi Francuz trebao bi biti elegantan i ... štetan. Ovo je bio lak svima omiljene marke Chanel. Malo o mojoj karijeri lakova: unatoč mladoj dobi, imam samo 19 godina, ali imam impresivno iskustvo u "lakiranju", slikala sam majčine lakove kad sam imala 7 godina. Brojat ćemo ukupno 12 godina, tijekom godina koliko sam naučio, gotovo zatvorenih očiju, da napravim savršenu manikuru, toliko da svi prijatelji iz tog kraja stalno budu u toku s mojim manikirnim novostima, i uzimaju me kao uzorak. To jest, ruke rastu s tog mjesta, čak i više od toga.
To je bilo sve dok nisam upoznao HIM-a ... Chanel Le Vernis Dragon 475! Sada, gledajući swatch (i ruke) moje manikure, čini se da sam to napravila prije 12 godina, prvi put tiho slikala nokte, ruke mi drhte i lak je loše kvalitete, pa pogledamo swatch kako ne bi bio višestruk
Na vrhu je utor prigušen, dnevnu svjetlost. u zatvorenom prostoru.
Iznad, prirodno (večernje svjetlo).
Vrh, električna rasvjeta (oprosti zbog kvalitete)
Taj se užas dogodio nakon 3 sata nošenja laka. Lak se mistično razmazao s nokta, s obzirom na činjenicu da je vrh prekriven vrhom. + čip.
Kako se mogao tako grozan kist staviti u tako poznati i skupi lak? Oprostite mi obožavatelji Chanel četkica za lakiranje noktiju.
Dogodilo se nešto nevjerojatno s mojom sposobnošću da lijepo obojim nokte koje možete primijetiti na noktima, kao i snažnim nepravilnostima u blizini kutikule, koje su tek otpale nakon što sam 4 puta oprao ruke.
Ali, strahote nisu tu završile. Uništila sam svoj omiljeni sjajni vrh! Top by Dior.

Vidite onu ružičastu mrlju na dnu? Ovo je Chanel Le Vernis Dragon 475! Odlučio sam produžiti svoj život od ionako divlje kapricijskog laka i jednostavno ga prekriti armiranobetonskim vrhom. Djevojke, nikad (!) Nemojte ponavljati moje pogreške ovaj lak i vrh iz Dior-a nisu prijatelji, čak bih rekao da vode ratove u kojima je Chanel pobijedio, nije mu išlo loše. U vezi s tim, pitanje: što učiniti s vrhom? u smeće?
Na kraju sam nokte prekrila topom od Essie All u jednoj bazi. I srećom mu se ništa nije dogodilo, ali naravno, vrh iz Diora je puno bolji i bolji od vrha iz Essie. (iz nekog razloga ne želim prenositi fotografiju vrha, tada ću na njemu napraviti recenziju kasnije :)
rezultat: Nisam vidio odvratniji lak u svom životu, već je kraj dana, a tu i tamo se pojavljuju čipovi. Razmaženi, omiljeni top iz Diora, pokvareno raspoloženje i samopoštovanje, vrijedi li reći da ću sada izbjeći takve lakove i općenito Chanel lakove.
kontra: Zmaj Chanel Le Vernis 475
-quality.
je četkica.
-stoykost.
-GLUING.
- srednjeg sjaja (po mom mišljenju potreban dodatni premaz)
- nerazumno visoka cijena.
-minus od mene, ruke zrele. Da ne kažem da je ta boja za mladu djevojku.
Stvarčice:
Boja je zaista prekrasna. Prava crvena. Standard.
Usput, prema mom mišljenju, lakiranje zahtijeva razlog, baš kao da ne možete to da staviš. Zahtijeva vino, odijevanje i večer.
cijena: oko 20,20 eura u Francuskoj. (pokrajina Auvergne)
Period upotrebe: prvi i zadnji put.
Ja sam Daria, meni samo na "ti".
P.s. Ovo je moj prvi post, ne sudite strogo. Drago mi je za sve komentare.

Pogledajte video: NOVI ESSENCE LAKOVI ZA NOKTE. JESU LI DOBRI? - TEST OD 6 DANA! (Ožujak 2020).

Loading...