Blogovi

Iz „ljubavi prema mržnji“ ili moje priče s Diorom Addictom

Pozdrav lijepim curama
Želim vam reći kako sam se zaljubio u Dior Addict, kako je nakon višegodišnjeg odbacivanja i nerazumijevanja postao moj najbolji miris i promijenio me. Puno teksta, ispričavam se unaprijed

Kupio sam svoj prvi skupi parfem s 14 godina. Sjećam se koliko sam pažljivo birao svoje prve parfeme za odrasle, kako sam vozio nesretnog savjetnika i umorio majku, koja ni sama nije bila zadovoljna ovom idejom. Ovisnik mi je odmah zapeo za oko - privukli su dizajn i bobice nota koje su se čule na samom početku, ali onda ... fuu, tko će ga kupiti! Čini se da su te zakopali duboko u ušima u gorkim začinima, a na vrhu su čak i posipali duhan. Gdje su mlade školarke takvi "Tetykin" parfemi! Tog dana kupila sam sebi, ne vjerujte, Versace Woman, koja je kasnije voljela i nosila je s užitkom. Sada analiziram svoj izbor i jednostavno ne mogu shvatiti zašto sam se tako zakačio na ovaj miris, super je, i još mi se sviđa, ali u trgovini je bilo puno mirisa koji bi puno bolje odgovarali mojoj mladosti! Ali to u principu nije važno)) Glavno je da se dogodilo moje neugodno poznanstvo.
Svaki put, birajući novi parfem, zasigurno sam testirao Addict i svaki put istu pjesmu - tešku, zabavljivu, s jedinom zvonjavom kupine note u početku. Zatim je tu bio Addict 2, kojeg sam nosio gotovo cijelu prošlu godinu, ne shvaćajući zašto se parfemi nazivaju istim uz tako ogromne razlike u raspoloženju.
U siječnju ove godine, na sastanku starih prijatelja s kojima se rijetko viđamo zbog činjenice da živimo u različitim gradovima, od prijatelja sam čuo ugodne note slatke i vrlo zanimljive arome, nisam odmah pitao o čemu se radi. Kasnije sam u toaletnoj sobi (bilo je to u kafiću), kad je iz torbice izvadila poznatu bočicu, shvatila da je to ovisnik kojeg mrzim, ali to ne liči na onu planinu paprike! Zilch na zglobu i papar s duhanom, dim su općenito rijetka muka ... Djevojko u šoku, kako to može biti! Osobito gdje je ta slatka opojna aroma? Nije jasno, očito je imala više sreće (
Ali u ovoj će priči doći do sretnog završetka, ne znam što se dogodilo da mi se jednom dogodilo da odem u parfumeriju. Nije bilo raspoloženja, veljače, depresije, problema i tako dalje. Nisam htio ništa kupiti jer pored svega što sam imao financijske poteškoće, nisam mogao kupiti ni sitnicu da se oslobodim stresa. Ovisnik mi je, kao i uvijek slučajno, pribavio osjetljiv miris iz siječanjske večeri koji mi se ustalio u sjećanju, dao sam mu drugu priliku. Zilch na zapešću, udisaj - Bože, jesi li to stvarno ti, stari moj prijatelju! Pa kako, zašto te nisam poznavao prije TAKVA? Zašto ste nekada bili gorki i neugodni, a sada mirišete mirisno s najfinijom vanilijom i agrumima s dozom ugodnih začina!
Naravno da sam je uzeo! Uzeo sam i zaboravio na poteškoće, napustio trgovinu druga osoba, potpuno se interno promijenio! Izdržala je sve tegobe, postala malo jača i aromatičnija, naravno) U tom trenutku, očito sam se preselila u neko novo vrijeme svog života, to se događa, zahvaljujući ovisniku što ga je uljepšao!
A sada na posao, za one koji su još budni
Gornje note: kupina i list mandarine;
srednje note su cvijet naranče, cvijet kaktusa, jasmin i ruža;
osnovne note su sandalovina, grah tonka i vanilija.
Imam verziju od 20ml. Aroma je vrlo postojana i blistava, nije tajna da ju je potrebno nanositi mikrodozama, povremeno ili ispod odgovarajuće slike. Ne mogu ga zamisliti nad djevojkom obučenom u sportsku odjeću ili ljubiteljicom rhinestones, divljim otiscima i drugim atributima mladog stila. Vrlo je zrele, začinjene arome. Trebate se ponašati i izgledati na odgovarajući način, tada će on dati nositelju puno šarma i seksualnosti. Aroma je vrlo svijetla i privlači muškarce, naime muškarce, a ne dječake, nije vulgarna, već privlačna, meka, ali s paprom.
U ovoj kutiji dobila sam staru verziju mirisa:
Čini mi se da vrlo vjerno odražava prirodu ovog mirisa - teško je shvatiti njegovu pravu boju, iz različitih kutova poprima novu nijansu od blijedo žute do ljubičaste. Ova igra boja korelira s igrom arome - ona je stvarno različita i može zvučati različito tijekom dana, u različito doba godine i, kako se ispostavilo, u različitim životnim razdobljima.
Diorov dizajn uvijek je na vrhu, tako da nema smisla pisati o tome.
Jedino što mi se ne sviđa je vulgarna promo - polugola djevojka u ulju. Tko je ona? Striptizeta?
Uopće ne vidim ovaj miris. Za mene je to ženstvenost i iskušenje. Na primjer:
Vrlo "Dior" žena, Monica Bellucci

cijena:
cca. 2500 za 20ml. nema popusta
Hvala svima koji su pogledali) Ispričavam se zbog velike količine teksta, nije uvijek tako)
Ja sam Irina, meni na tebi)
fotografija Monica ovdje

Pogledajte video: Ljubav i Mržnja izmedju SNAHE i SVEKRVE (Listopad 2019).

Loading...