Blogovi

Prvi Guerlain u mojoj kozmetičkoj torbi

Pozdrav dragi ljubitelji ljepote!
Danas vam želim reći o moja dva favorita u svojoj kozmetičkoj torbici - ovo je alat za nijansu Guerlain Lingerie de Peau br. 02 i Guerlain Meteorites Compact 02 Teint Beige. Pogledajmo ih.

1. Zaklada Guerlain Lingerie de Peau br. 02
Dugo vremena željela sam sebi nabaviti luksuzni tonalni proizvod. Ali sve je nekako jedno, drugo, i ovdje sam se ipak odlučio, da tako kažem, „ići pokvariti“. A razlog je bio taj što sam u ožujku 2011., na živčanoj osnovi, počeo imati grozne probleme s licem. Liječio sam lice, ali još uvijek je bilo osipa i odlučio sam probati apartman, što ako? Pročitavši recenzije, bio sam siguran da želim Guerlain donje rublje de Peau. Tone je došao do mene br. 02. Pokušao sam primijeniti ovaj alat na različite četkice i načine, tj. suha i mokra. Za sebe sam odabrala mokru metodu, ali ne četkom, već prstima (ali o tome više kasnije). A sada predlažem da smatram svojim najdražim.
Evo ga na ruku. Prva fotografija pokazuje da je tonik malo tanak, ali nije jak, dobro, nije gust, to je sigurno. Na drugoj fotografiji sam ga počeo zasjenjivati. Prvih minuta postaje ružičast, a zatim se potpuno stapa s mojom kožom - to se može vidjeti na trećoj fotografiji.


A sad da vidimo na mom licu.
Za početak, gola sam. Što imamo? Pimples, crne mrlje, osim crvenila, pa čak i nos mi je gorio dok se moj sin ljuljao na ljuljački. Na licu nema ništa osim matirajuće emulzije. Pa, užas je užasan.

Zatim stisnem kapljicu temelja u svoju ruku i posipam termalnu vodu na kap.
Gledamo. Opći ton je izjednačen, osim nosa - ali što je tu, "pogreške" su ostavljene za korektor.

Pogledajmo bliže. Može se vidjeti da je piling podvučen, ali ne toliko. Posebno vam nisam pročistio nos, a boli me od opeklina.

Detaljno mišljenje:
Pa što mogu reći? Zaljubila sam se u njega! Moja koža je kombinirana, sklona masnoj, T-zona daje svoj osjećaj. Ovo je jedini tonski lijek kojim ne želim vlažiti nos, čelo i bradu ubrusom svaka dva sata. Sastav sadrži alkohol, to me ne plaši, ali ja sam za sušenje T-zona. Fotografija pokazuje da su na nosu naglašene ljuske. Ali obično svaka 3 dana perem nos - a tih pilinga nema. Pod tonikom nanosim matirajuću emulziju ili hidratantnu kremu, ovisno o raspoloženju danas.
Miris. Puno sam čitala da mi golech alkohol stoji u nosu. Ne, ne osjećam to, ne miriše mnogo, ne mirišete aromu na licu ako osjetite kap na ruci, dobro, neki cvijet, ali ne poput mirisa meteorita. Treba je brzo prenijeti preko lica, jer u protivnom možemo dobiti mrlje i neravnine - brzo se smrzava. U početku se aplikacija nanosila okruglom četkom za temelj od primorskih mirisa. Tada sam odlučila isprobati kist od Bobbi Brauna, koji je obično ravan, dobro, probao sam i duofiber ... Okrugla četkica Coastal Scents najbolje radi. Pokušao sam s njom i suhu i mokru metodu nanošenja, ali nešto nije bilo u redu. Potom sam pogledao video u kojem mi je jedna beauty blogerica rekla da je za poboljšanje temelja vrijedno navlažiti prste u vodi nakon nanošenja na lice i kao da se noktom mazi temelj. Tada sam počeo prskati termalnu vodu po iscijeđenoj kapljici tonala i - ohhh kako mi se svidio rezultat. Lako se širi po licu, ne daje mrlje i bolje sjedi na koži ... Ovaj tonik mi daje matiranje 4-5 sati slobodno, ali tada mi koža ne liči na masnu palačinku, postaje tako glatka. Prisutnost SPF 20 je ugodna, ali i ja se volim sunčati i suočiti, pa u principu za mene SPF nije toliko važan faktor. Sviđa mi se što nema efekta maski i može se položiti tankim slojem. Reći: "Zadovoljan sam" znači ne reći ništa. Do danas nisam pronašla bolji temelj, ali planiram isprobati YSL Teint Resist Long Wear Transfer Resistant Foundation, ali nešto kasnije.
Ocjenjivanje:5+ (idealno za mene)
cijena: 11750 tenge u Francuskoj kući
Period ispitivanja: 4 mjeseca
2. Guerlain meteorites Compact 02 teint bež veo u prahu
Pa, kako bih mogao kupiti luksuzni temelj, a ne kupiti puder iste klase? Nesumnjivo je odlučeno da će puder biti iste marke kao i tonik. Ali Guerlain ima puno pudera ... Htjela sam nešto vrlo, vrlo bez težine, samo da imam matiranje i puder da koža postane baršunasta, tako da bih prelazio dlan preko lica, a bio je baršunast i nježan. Nakon što sam pročitao recenzije o kozmetičarki, odlučio sam se na izbor i postao je Guerlain Meteorites Compact 02 Teint Beige praškasti veo.
Moje mišljenje: Prvo što vam plijeni oko je zapanjujući dizajn, baršunasti kofer, prelijepa futrola i miris do ludila. Kažu da miriše na ljubičicu - meteoriti su isti, ali ne znam kako ljubičice mirišu. Samo simpatiziram ovaj miris. Takvu sitnicu jednostavno je lijepo držati u rukama, ali ništa manje lijepo nanijeti je na lice. Nisam bio razočaran ovim puderom - naprotiv, ispunjava sve zahtjeve koje sam zatražio: lagan i bez težine, nanosim ga četkom Eco Tools u prahu, malo samo kako bi baršunu dao kožu. Uvijek nanesite na temelj. Tekstura je suludo svilenkasta.
Pogledajmo moju ljepotu:

Ovdje, na vrhu temelja, Guerlain Lingerie de Peau hodao je u prahu

cijena:10.250 GBP za Mon Ami
Period ispitivanja:4 mjeseca :)
I, naravno, slika u cjelini. Pa recimo, s već sjedećim tonalom, puderom i ostalim pomoćnicima u šminki.

Puno vam hvala na gledanju. Napokon sam ispunio svoj san i pridružio se redovima kozmetičara!
Ono što je najvažnije - zapamtite da je ljepota naše glavno oružje!
Ja, Alina, dolazi k meni na "Ti", ne sviđa mi se kad mi kažu "Ti"!

Pogledajte video: Sminka i kozmetika za ovo putovanje : (Travanj 2020).

Loading...