Blogovi

La Mer krema De La Mer hidratantna krema - recenzije

Dobar dan svima! Nastavljajući priču o mom odlasku s La Mer, želim podijeliti s vama svoje dojmove o korištenju klasične kreme La Mer The Moisturizing Craem. Ljubitelji swatch tekstura i kože uznemiruju se odmah - u mom postu to neće biti. Dakle! ...
Od proizvođača:
Čudesna svojstva La Mer hidratantne kreme leže u zadivljujućoj formuli krema - Miracle Broth ™: glavni sastojak Creme de la Mer su morske alge i drugi prirodni sastojci i elementi u tragovima, uključujući magnezij, kalij, kalcij, željezo, lecitin i vitamin C, D, E , B12, kao i ekstrakti suncokreta, lucerne, pšenice i agruma.
Krema de la Mer vraća udobnost kože i optimalnu ravnotežu.
Tragovi promjena vezanih uz dob, poput bora i proširenih pora, postaju manje uočljivi. Koža postaje iznenađujuće glatka, podatna, blistava i puna energije, a osjetljivost i crvenilo se uklanjaju.
Ponovno se uspostavlja ravnoteža vlage suhe, dehidrirane kože, regulira se stvaranje sebuma, uklanjaju se toksini i toksini, nestaje sivkast ton kože. Ova krema pomaže usporiti manifestaciju promjena povezanih s godinama.
Primjena: za aktiviranje čudesne „legure“ Creme de la Mer i oslobađanje ključnih sastojaka, trljanjem prstiju zagrijte malu količinu kreme. Primjenjujući ga na čistu, suhu kožu, odmah ćete osjetiti smirujući učinak kreme.
Od mene:
Klasičnu kremu dodala sam svojoj njezi nakon susreta s kremom gelom (lagana, niska masna verzija). Nakon što sam od konzultanta dobio 3 slatke minijaturne staklenke od 3,5 ml u svakom (kopije prave staklenke), počeo sam se upoznavati s ovim dvosmislenim i tajanstvenim proizvodom s iščekivanjem prekrasnih dojmova! ... Nepotrebno je reći, zaista sam impresioniran! )) Trenutak za poznanstvo odabran je vjerno - moje je lice u to vrijeme bilo umorno i razdraženo. Nanosi se po preporuci, ali dovoljno velikodušno. Da, krema je zaista gusta i gusta, ali nisam je ugrijala dok neki pišu prozirnom stanju, samo sam je malo protrljala na prstima. Otprilike sat i pol lice mi je blistalo i osjetila sam kremu na licu, ali tada me gotovo upala u kožu, na licu sam imala takav zaštitni sloj ... Stvarno (!) Ne volim masne, teške kreme, moja koža se uvijek gušila od takvih tekstura, a onda Osvetio sam se za začepljene pore i upale. Ali ovdje su senzacije bile potpuno drugačije! Krema me nije opterećivala gustoćom i masnoćom! Koža se nakon nanošenja vrlo brzo smirila, crvenilo i zategnutost su nestali, bilo mi je vrlo ugodno! I sljedećeg sam jutra ugledao glatko lice, nahranjeno, bez ikakvih masnih i masnih, bez mrlja i sa suženim porama! Nevjerojatno i tajanstveno! Kremu koristim otprilike 3 tjedna samo noću, naizmjenično s losionom (lagana verzija ove kreme, koja je, uzgred, također dosta gusta i masna), kod kuće ne nalazim začepljene pore ili upale !! - I u vezi s tim, ja- o-vrlo problematične pore! (Sisley-care sa svojim također dvosmislenim sastavom potpuno mi je uništio lice!) No nevjerojatna je stvar što sam s La Merom dobar iz dana u dan! Moje mrlje nakon akni postepeno se posvjetljuju, osipi su gotovo nestali, a male pojedinačne upale prolaze vrlo brzo ... čak sam izgubio potrebu za maskama za čišćenjem (i gdje staviti cijeli arsenal ??). Lice je glatko, mirno, svijetlo! Da kažem da mi je drago da ne kažem ništa ... Da bih bio objektivan, reći ću o jedinoj nedostatku koji sam pronašao: želio bih malo više tona lica, ali kumulativni učinak može utjecati na mene - čekat ću sa zaključcima o ovoj temi. Moj jedini strah da će koža biti "puna" naviknut će se - kao što se to događalo stalno i vrlo brzo ... Ali uskoro mjesec dana, kao što sam prijatelj s La Mer, ali ne vidim znakove umora i zagušenja! Svakako ću dodatno nadopuniti svoju kolekciju La Mer!
Razdoblje ispitivanja je malo više od 3 tjedna.
Procijenjena cijena za 30 ml - otprilike 140 eura. - Cijena u bečkoj trgovini.
Moja ocjena za "dvosmislenu i tajanstvenu" kremu je 5!
Hoću li ga kupiti? - Obavezno!
Hvala na pažnji, moje ime je Oksana.))

Pogledajte video: Egyptian Magic: One product that literally does it all! (Veljača 2020).

Loading...