Blogovi

Recenzije Dior Vernis laka za nokte

Pozdrav djevojke!

Danas ću vam ispričati o svom novom pridošlicu! Kupnja ovog laka bila je spontano i vrlo ugodno:

Puni naziv laka: Dior Vernis br. 401 Saint-Tropez.
Iskreno, nisam imao razmišljanja kupiti ovaj lak kad sam se zaletio glavom iza nove Dior kolekcije (trebalo su mi dvije sjajnice i sjene, ali na moju žalost, kad sam stigao, iskre su se već raspale, ali bilo je samo 5 sati od trenutka njihovog pojavljivanja na štandu !!!!) Pa, nakon što sam stajao 30-40 minuta na štandu Dior i pristojno mučio konzultanta (hvala puno na strpljenju i susretljivosti !!!) odlučio sam da pošto nisam imao ruževe i sjaj sjaj, daj da uzmem lak! Pa, uzeo sam! Plava, jer njen suprug voli takve boje i mirno će prihvatiti ovu kupnju! Zgrabila sam lak, sjene, sjaj, pronašla sličnu tirkiznu olovku kao Dior u ovoj ljetnoj kolekciji, za oči, plus dali su mi poklone i otišla sam kući sretna!
Detaljno mišljenje:
Ovo je moj prvi luksuzni lak. Nikada nisam željela lakove Dior, Chanel i drugi, samo zato što nisam vidjela smisla trošiti puno novca na lakove, ali ne tako davno, moja manija za ruževe i sjaj se razlila i izbila je divlja ljubav prema lakovima! China Glaze posebno mi se svidio ... Ali otkad je takav ples počeo, tada bi se, zbog pristojnosti, Dior lak trebao pojaviti u mojoj kolekciji))) I evo ga))))
• boja: azurno plava, boja ljeta, neba i mora !!!
• tekstura: kremasto, nježno, nije tekuće, gipko. Dobro se raspoređuje na noktima, ne bubri, ne striže, moguće je u jednom sloju, ali sviđa mi se u 2 sloja. Da, i poznatiji.
• četka: "lopata" je tako široka, ravna, ali prilično udobna. Ali još uvijek volim manje četke.
• suši: 15-20 minuta sušenjem dok se potpuno ne osuši, ali to su dva debela sloja.
• trajnost: 3 dana.
• izbrisano: nema problema.
Swatch: (pod različitim osvjetljenjem)cijena: 1095 rub., Bez popusta.
Ocjenjivanje: 5.
Rezultat: Naravno da mi se svidio lak! I boja i kvaliteta! Iako nisam ljubitelj kremnih lakova, ali ovaj mi se svidio! A boja je za mene neosporni favorit! Ja ću je izmjenjivati ​​samo sa svoja 2 laka iz ChG-a, sve ostale boje su izvan vidnog polja))))
Hvala svima na gledanju i čitanju! Vaša Saša!
A koji lak imate u svojim favoritima ovog ljeta?

Pogledajte video: How to: MAT NOKTI by Fashion Babe (Studeni 2019).

Loading...