Blogovi

"Nacrtajte obrve, nacrtajte usne" ili još dvije igračke

Prije nekoliko dana naišao sam na dvije smiješne stvari i, kao i obično, nisam mogao proći.
Ispričat ću vam zanimljiv set za obrve i marker za usne.

1. WG Professional komplet za obrve
Set uključuje: korekcijske sjene i vosak, dvije četkice za njih, ogledalo, pinceta, gel. Sve to u silikonskom džepu.
Izvadimo, otvorimo:
sastojci:
Sad o bojama:
Nijanse su tople, crvenkaste (možda previše za mene), unatoč činjenici da na jakom dnevnom svjetlu izgledaju više pepeljasto. U početku nisam razumjela da set sadrži sjene i vosak u boji. Mislila sam da je to samo ogledalo (nisam odmah pogledala opis). Nigdje na pakiranju (izvana) nisam našao ništa o boji sjene i voska, pa ako kupite, morat ćete otvoriti paket. Konzistencija voska je prilično čvrsta, a sjene nisu jako guste i nisu posebno pigmentirane. Davanje boja nije jako svijetlo. Ovo je dobro za mene. Usput, svi alati mirišu na kemiju, ali samo malo. Gel gotovo da ne miriše.
Sintetičke četkice su vrlo uspješne. Mala, tvrda, glatka. Vrlo su zgodne za crtanje, takvim četkama lako je nacrtati čak i tanki potez ili liniju.
Pinceta nije loša, ali nije baš oštra (što nije zujanje), bit će teško izvaditi panjeve, ali stvar je neophodna u setu. Svidjelo mi se što su pincete tvrde i ne savijaju se pod prstima. Za uklanjanje obrastalih dlačica - idealno.
Gel s dobrom krutom četkom, savršeno slaže i drži dlake.
Sada ću pokazati kako sve to primijeniti. Obrve su mi nevjerojatno žilave, šarene, nestašne, ponekad s ćelavim mrljama, ponekad se strše u različitim smjerovima i daleko su od idealnih. Evo rezultata.
Gola obrva:
Šetala je malo pincetama, slikala se malo sjenama i voskom, položila gelom.
Evo opće slike, desna obrva (od vas) nije dirala:
Općenito, bio sam zadovoljan ovim kitom. Prikladno je ponijeti sa sobom, ne zauzima puno prostora i sve je pri ruci. Savršeno podudaranje boja nije uspjelo, ali nije tako loše (u principu). Stvar je prilično proračunska, cool i nužna. Koristit ću, koristiti i koristiti dok se ne završi ili ne nađem nešto bolje.
Ocjena: 5+
2. Maybelline New York Color Sensational mrlja za usne 640 In Baff - marker ruž
Ovaj sam ruž uzela čisto iz znatiželje. Iako ne, lažem. Također, budući da mi usne nisu baš jednolike (posebno gornje), odlučio sam pokušati to sakriti markerom.
Golih usana:
Sam marker je svijetla, crveno-ružičasta. Čini se kao da crtate olovkom od filca na usnama. Njima je prikladno nacrtati konturu. Po konzistenciji slična je tekućem pigmentu razrijeđenom alkoholom. Na ovoj fotografiji nema odraza, samo nekoliko slojeva s lijeve strane i jedan s desne strane.
Usput, ako nanesete nekoliko slojeva, usne se mogu početi stezati (mislim da zbog alkoholnih dodataka). Ali usne se ne isušuju. Miris je slatko bobica, ugodan, miriše malo alkohola kroz ovu vrlo bobicu. Trajna boja, što je i logično, jer apsorbira se u kožu i ostavlja "pigmentirano mjesto". Pogodno za one koji ne prepoznaju vanzemaljske senzacije na usnama (poput ruža ili sjajila). Loša strana je što su sve boje vrlo svijetle (ne nose ih se svaki dan, uključujući i mene). Ova se žbuka može koristiti umjesto crvenog ruža za usne, iako je boja ružičasta. Ne mrlja se savršeno savršeno, ali efekt je zanimljiv. Uzeo sam najsvjetliju i najsitniju (po mom mišljenju). Evo što se dogodilo:
Općenito, svidjela mi se ta sitnica. Malo je vjerojatno da ću još kupiti nešto slično, ali bilo je zanimljivo probati.
Ocjena: 4 (za činjenicu da sitnica nije osobito funkcionalna, ne vlaži, i općenito za amatera).

Pogledajte video: Ryan Reynolds & Jake Gyllenhaal Answer the Web's Most Searched Questions. WIRED (Studeni 2019).

Loading...