Blogovi

Clarins Color Quench balzam za usne recenzije

Pozdrav svima!
Danas ću vam reći o sada najomiljenijoj raskoši za proljeće-ljeto 2012. i možda 2013. (ako se ne završi, iako je malo vjerojatno - sadrži 15 ml i ako se ne dogodi ono što svi očekuju na kraju godine)
Najzanimljivije pod rezom  

Što proizvođač piše u besplatnom prijevodu.
Dugotrajna vlaga i sjaj
- Obećava ukusne voćne okuse
- Prisutnost biljnih ekstrakata i hijaluronske kiseline za duže hidratacije
- Udobnost i lijepa boja
- Mekani, podatni (?) Sjaj, usne su iz dana u dan glatke, punije i ljepše.
I sve to o njemu!
Ogromna epruveta, u njoj čak 15 ml - dovoljno za dugo vremena! Zapravo ne volim epruvete i nisam obećao da ću ih kupiti (ne obećavam!), Ali ovaj me privlači ne samo svojom prikladnom, ne malom veličinom, koja je mnogo prikladnija za ovu vrstu ambalaže, već i izvrsnim sadržajem.
Boja? Hmm ...
Opisali bi ga kao breskve ružičaste, ponekad breskve, ponekad ružičaste. S najmanjim šljokicama otpornim na ogrebotine. Lijepo svijetli na suncu i općenito blista i sjaji, što je neophodno za ljetnu šminku usana)
Nos je nakrivljen, standardni za sjaj varijante ambalaže - cijev.
A sada da vidimo kako iskrivi na ruci

I malo na usnama volim ga zbog mokrog sjaja bez da teče u nabore.


Pogledati više natečene i voluminozne usne nedvojbeno će biti bolje! Nisam najbolja opcija za demonstriranje proizvoda za usne - to je sigurno. Da, i vedro sunce nije moglo shvatiti koliko je loše oblačno vrijeme posljednjih dana (
Moje mišljenje: Sjaj se čak i ne pozicionira kao balzam za sjaj, već balzam za sjaj. Ovo dobivam od njega sto posto, neću skrivati. Osim odlazećih kvaliteta, dobivam i šik sjaj koji se savršeno "igra" na suncu, ne isušuje, ne steže, ne valja u traku i također se uopće ne lijepi. Usne glatko ostavlja, što je karakteristično za sve balzama - jednostavno se upija u kožu.
Kod nekih djevojaka možda je negativna strana to što ima prilično izraženu slatku voćnu aromu. Osobno za mene to uopće nije minus, čak i plus, jer ljeti aroma voća dodatno pojačava odgovarajuće raspoloženje. Štoviše, sjaj je ljeto i u jesen-zimi ga uopće ne mogu zamisliti.
Općenito, vrlo vrijedna ljetna opcija)
cijena: oko 800 rubalja bez popusta
Period ispitivanja: 1 mjesec
Ugodan vikend!
Nick. (meni samo na "ti")

Pogledajte video: How to achieve glossy lips - by Mathahle Stofile (Travanj 2020).

Loading...