Blogovi

Vodni postupci

Dobar dan svima!
Danas želim razgovarati o nekoj vodi, koja će ljeti biti oh kako nam svima treba :)
Bit će toplinske i micelarne i samo malo vode, odnosno nešto što ne odgovara ni kategoriji tonika ni bilo kojoj drugoj!
I ovdje je sve moje vodeno bogatstvo!

Počet ću s micelarnom vodom!
1. Micelarna voda za čišćenje micelarne vode Yves Rocher 3 čaja za detoksikaciju
Ova micelarna mi je bila prva. I kako sada razumijem, ovo nije baš micelarno. Prema mom razumijevanju, micelarna voda je tekućina bez boje i mirisa koja uklanja kozmetiku i ne iritira kožu. A ova voda ima prilično jak miris. Skida šminku, ali oči joj nekako čudno peku. Nije smrtonosna, ali nije ni dovoljno ugodna. Osim toga, nakon nje, koža ostaje ljepljiva. Tražio sam vodu kako bih zamijenio jutarnje umivanje. A s vodom Yves Rocher pruža se masni sjaj, a kozmetika je slojevita poput torte. Općenito, nisam zadovoljan ovim proizvodom. Ovu vodu koristim samo za uklanjanje šminke prije pranja ili samo obrišem lice poput tonika.
sastojci:
Trajanje upotrebe: oko 2 mjeseca
cijena: 300-400 rubalja (srećom nisam potrošio ni trunku, uzeo sam to kao poklon)
Ocjenjivanje: 3
2. Micelarna voda Liv Delano umirujuće zelenog stila
Ta se voda slučajno pojavila na mojoj polici. Kao i uvijek, gledajući cijenu koju uzimate bez razmišljanja i odjednom imate sreće. Njezin je miris još jači i oštriji od onog Yvesa Rochera, što mi se uopće ne sviđa. Ispire kozmetiku, ali i spaljuje oči. Što se mene tiče, ta je voda brat Yvesa Rochera, s razlikom samo što imaju različit miris i cijenu. I ostale su vrlo slične. Nakon što ostane ljepljiva, želim je oprati. Koristim isto kao Yves Rocher.
struktura Općenito, za Vodichku je to jako opsežno:

Trajanje upotrebe: više od mjesec dana
cijena: 50-100 rubalja
Ocjenjivanje: 3
3. Bioderma Sensibio H2O
To je potpuno drugačija stvar, bez strašnog mirisa :) Bez neugodnog peckanja, bez ljepljivosti. Jednostavno rečeno, ono što vam treba. Postoje i nedostaci: što za mene ova voda nije ekonomična i teško je skinuti maskaru s očiju. A cijena je prilično mala za male količine. Ali samo je ona mogla zamijeniti moje jutarnje umivanje vodom iz slavine. Za ovo možete oprostiti nedostatke :) Osvježava kožu i čini kožu mekom i ugodnom na dodir.
struktura kratko. Čini mi se s micelarnom vodom onako kako treba biti.
Trajanje upotrebe: nešto manje od mjesec dana
cijena: u regiji od 400 rubalja po 100ml
Ocjenjivanje: 5
4. Sredstvo za čišćenje krastavca od Magrava
Zove se sitnica s vodom, ali malo liči na tonik. Sa zadovoljstvom briše lice, pranje također može zamijeniti. Ne ostavlja ljepljivost, ima blagi miris, nažalost ne baš krastavac. Čak može ukloniti šminku. Pokušao sam ga ukloniti iz očiju, nije izgorjelo, ali mislim da to ne vrijedi. Osvježava i hladi lice.
sastojci:

Trajanje upotrebe: 1 mjesec
cijena: 50-70 rubalja
Ocjenjivanje:
4
A sada je red na termalnoj vodi
5. Vichy Eau Thermale
O ovoj vodi postoje mnogi postovi. Ja imam jedan i imam Vichy Thermal
Prošlo je neko vrijeme nakon ovog posta i shvatio sam da mi još treba termalna voda. Ovo je druga boca. Nakon njega počeo sam isprobavati druge mogućnosti.
6. Termalna voda kore Bretane
Kupila sam Bretanju iz razloga što ima manju bocu i zgodnije je nositi je u torbici. Njegov sastav, naravno, zbunjuje.
Ispada da postoji samo voda, kojoj je dodavana voda iz izvora ?! Uspijeva tonizirati i blago hidratizirati kožu, ali se troši vrlo brzo. Već dovršim drugu bocu. Jedna je dovoljna za mjesec dana. To je unatoč činjenici da je ne koristim svaki dan.Koža se ne zateže i ne matira. Ne pere kozmetiku, dobro sjedi u prahu.
Trenutno mi je ovo najdraže nositi u torbici. Iako mislim sipati ispod njega uobičajenu mineralnu vodu u bocu. Hoće li razlika biti zanimljiva?
Trajanje upotrebe: 2 mjeseca
cijena: 150-200 rubalja
Ocjenjivanje: 4
7. Markell sprej Antistres mineralni koktel Markell
Ovaj proizvod pripisujem malo vode, iako se naziva sprej. Lijepo miriše. Lagana vrpca ostaje na koži. Može se koristiti i za lice i za tijelo. Ljeti će vrućina uštedjeti. Omekšava i hladi kožu. Malo hidratizira, pa ako ga malo izgori, pomoći će ublažiti osjećaj pečenja i ukloniti suhoću. Jako mi se svidjelo.
sastojci:

Trajanje upotrebe: 3 tjedna
cijena: 100-120 rubalja
Ocjenjivanje: 5
Nadam se da nisam umorna od dugog posta!
Hvala na pažnji :)
Fotografija na početku posta odavde.

Pogledajte video: POSTUPAK ZAVARIVANJA PLASTIČNIH CIJEVI ZA VODOVOD- PLASTIC PIPE WELDING PROCESS INSTRUCTION (Travanj 2020).

Loading...