Blogovi

Zaboravljeni O.p.i

Pozdrav svima! Još uvijek imam nekoliko "gljiva s medom" iz određenih razloga. raspravljati
Kliknite ...
Počnite s O.P.I "Suzi i spasilac" (NL B72) iz kolekcije "South Beach Collection", ljeto 2009
Kako je lijepa u bočici.Nekasto ružičasta s bisernim, baca lagano lila. Ali u stvarnosti je to samo grozan lak. Nisam još vidjela tako lukavi Susie kapriciozan lak na putu! Ćelavo djeluje, kao da se ravnomjerno rušim i udaram - širi se prugama ... može se čak i na mjehurićima požuriti ako požurite.
Slikala sam u 3 sloja, a onda su na nekim mjestima vidljive prozirne pruge. Na kratkim noktima još manje, ali na dugim noktima ovo je užasan užas.

Njegov sjaj nije baš dobar, ali ja i dalje prekrivam vrh suhim gornjim dijelom. Četkica je standardna, ali zbog nerazumljive konzistencije laka (četka) lak jako "ogrebotine", trake ostaju doslovno od svakog vilusa!
Odložio sam to, nema posebne želje da ih slikam.
Cijena: 350 rub
Ocjena: 3-
Sljedeći na redu O.P.I "Kozmo-ne večeras dušo!" (NL R58) iz kolekcije "Ruska kolekcija", jesen 2007

Opet mi se jako svidjelo u boci. Gola, nježna, s bisernom majkom. Hitno mi je bila potrebna njegova kolekcija. U tom trenutku kada sam je kupio, imao sam duge nokte, vratio sam se kući, stavljao šminku i bio užasnut noktima, izgledao je poput laka iz prijelaza za 10 rubalja, ali ne kao profesor Opie! Nokt je problijedio, izgledalo je grozno. Tek nedavno sam ga odlučila isprobati opet, ali na kratkim noktima, i znate, svidjelo mi se! ženska duša - tama
Slika je u 3 tanka sloja

Fotografija pokazuje da je pomalo prugast, ali ne i kritičan. Ruke su mi malo preplanule, a nokti se gotovo spajaju, ali na blijedoj ruci (zimi, kada sam je prvi put slikala) ne volim kako to izgleda. Stoga je ovom laku potreban ten + kratki nokti.
Cijena: 350 rub
Ocjena: 4 (za praznine na dugim noktima i malom pojasu)
Sljedeći "zaboravljeni" predstavnik O.P.I "Glitzerland" (NL Z19) iz kolekcije "Swiss Collection", jesen-zima 2010

Na suncu
Hue a la antičko zlato s puno srebrnih sjaja. Kupila sam ga isključivo u paru s craquelureom. Bilo je pokušaja nošenja njegovog solo, ali nije mi se svidjelo. Zasad su sunčani dani. Ovaj lak mora imati jarko sunce! Tada se pojavljuje u svom svom sjaju, a u običnoj rasvjeti ne smatram ga jedinstvenim. Tekstura mu je tekuća, „tanka“, a također treba nanijeti 3 sloja za gustoću. Ne striže, ne bubri.
Na suncu

Ispod će biti prikazan tandem s plavom pukotinom
Pukotina zajedno sa O.P.I "Blue Shatter" (NL E56) iz "Kolekcije Shatter", proljeće 2011

Zasićene plave boje s finim i finim bisernim biserjem. Volim craquelures, više puta pišem u komentarima.Od cijele kolekcije mi se svidio ovaj poseban - svijetao, sočan. Pukotinu je potrebno nanijeti brzo, jednim potezom i debelim slojem, također ne savjetujem četkanje noktom na noktu, jer će zbog toga biti malo pukotina. Također je nemoguće nanijeti 2. sloj pukotine - uopće neće biti pukotina. Odozgo hodam prema vrhu, radi većeg sjaja, iako je sama pukotina daleko od matirane. Još jedan mali savjet - temeljito promiješajte lak prije lakiranja, kao tekstura takvih lakova je gušća i može se zgušnjavati od ljuštenja, poput mliječnih pjega, pa je važno dobro protresti bocu

I bljeskalicom


Cijena: 450 rub
Ocjena: 5
Rok upotrebe svih lakova: nekoliko mjeseci
Otpornost svih lakova podjednako je izvrsna - najmanje 5 dana bez čipsa i podmazivanja!
Hvala svima na pažnji, ugodan vikend! Tvoja Natasha

Pogledajte video: Muzika za opustanje - Keltska suma, protiv depresije, Opusti se i uzivaj, HD (Travanj 2020).

Loading...