Blogovi

Ljetna šminka za božicu s pet boja Gelee puderom u obliku sjenila u boji Estee Lauder

Ljetna šminka za božicu s pet boja Gelee puderom u obliku sjenila u boji Estee Lauder

Još u proljeće, znao sam da mi treba samo nova paleta sjenila za ljeto! Čim su ljetne kolekcije stigle u trgovine, potrčao sam na testiranje. Dior petice djelovale su mi pomalo dosadno - izbor je pao na paletu Estee Lauder iz kolekcije Bronze Goddess Capri, koja je skrivala zlato, broncu i tirkiz. Upravo je ta kombinacija kontrastnih nijansi privukla moju pažnju.

Kutija je izrađena od lijepe zlatne plastike s potpisom "monogram". Loša strana je što su svi otisci prstiju vidljivi i nema baršunastog slučaja (ne znam, možda ih Estee Lauder uopće ne veže za moje proizvode - imam to da su im prve sjene, ne računajući drevnu odnushku).
Otvorite kutiju i vidite prekrasnu, primamljivu nijansu sjene postavljenu u obliku valova ili pješčanih dina.
Poklopac se naslanja na 180 stupnjeva (čak se i nebo ogleda u njemu), ogledalo je veliko i ugodno.
Sjene daju zasićenu boju s metalnim sjajem (podsjeća na gel olovke iz djetinjstva). Swatch izrađen u dnu Artdeca:


Šminku uz pomoć ove palete napravio je šminker u kozmetičkoj trgovini. Na gornji kapak nanijela je zlatne nijanse, brončanu u kutu oka, spustila je tirkizno. Plus plava olovka duž linije rasta trepavica ispod tirkizne boje. Na donjim kapcima - eyeliner sa zlatnim sjenama.

Također u šminki se koriste bronzer i sjajila za usne iz nove kolekcije:
Naravno da je nakon jedne upotrebe teško oblikovati cjelovito mišljenje o proizvodu, ali izrazit ću izričito mišljenje. Bronza je masna i daje previše sjaja. Na mojoj koži mješovitog tipa, nakon nekoliko sati ne izgleda vrlo lijepo, jer se sjaj pojavljuje i u T-zoni. A sjajilo za usne je super! Gotovo prozirna s laganim zlatnim nijansama - takav poljubac od sunca. Planiram kupnju.

Moje mišljenje o sjenama: nanose se lako i nježno zbog svoje teksture poput želatine, ne drobe se, drže se na kapcima cijeli dan, na bazi se pojavljuju u svom sjaju, sjaju i svjetlucaju na suncu. Gustoća i svjetlina primjene lako se mijenjaju. Što da kažem - moje zeleno-plave oči našle su pristojan okvir za ljeto 2012.!
Razdoblje ispitivanja: 3 dana
Ocjena: 5
Cijena: 2500 bez popusta
Hvala svima koji su pogledali! Ja sam Catherine, za mene na tebi!

Pogledajte video: IZAZOV: Kupi dobru šminku za 200kn! ft. Avissa i Purple and Mint (Travanj 2020).

Loading...