Blogovi

Pupa Lip Perfection prirodni sjaj # 05 - Rat ili mir?


Dobar dan, stanovnici Kozmetičari! U svom prvom postu govorio sam o crvenom ružu za usne koji sam kupio u trenutku „vruće želje“ i priznao sam da zapravo ne razumijem gdje da ga obučem. Ali ljeto je ljeto! evo ga već! Želim svjetlinu i uočljivost, ali glavno je da je ova svjetlina relevantna. Stoga sam kupio i crvenu iskru, junak moje posta, naleteo je na nju slučajno, dobio sam je s popustom za pola cijene. Boja je šik, nosiviji od ruža za usne, zbog prozračnog premaza, osim toga, sviđa mi se njegov sjaj. Međutim, ovaj zgodni muškarac nije bio posve bez problema. Još uvijek ne razumijem imam li rat s njim ili mir?

Detaljno mišljenje: Pa, prvo, pohvale! Samo će za svaku pohvalu postojati "ali". Sjaj ima ugodnu spužvicu, ali ne skuplja se, što se mene tiče, nije dovoljno, volim "deblji i deblji", moram se svaki put usipati u mjehurić, mada me to nimalo ne muči. Evo:

Boja je, kao što rekoh, šik, svijetla, crvena poput zastave, ali teško je distribuirati, trebate osigurati da sve bude ujednačeno. Konzistencija je gusta, viskozna, aroma je ugodna, slatka, čini se da se neki cvjetovi ne osjećaju nakon nanošenja, ne mogu ništa reći o ukusu, trudim se ne sjajiti i ruž, pustiti muškarce da to rade i nemojte ih otresiti, prema različitim izvorima koji im trebaju život pojedi 3 do 9 kg ruža za usne! Apsolutno nije ljepljivo, osjeća se na usnama ako nanesete, poput mene, više tableta od pohlepe! A onda ako je vjetar, onda se kosa čvrsto uvija. Održava se pristojno za sjaj, oko tri sata, izgubi se sjaj i tada ne mogu podnijeti - ni oprati, ni obnoviti.
Swatch (samo dekorativna kozmetika): Ovdje sam stavio malo s lijeve strane, deblji s desne strane:

Zaboravio sam fotografirati gole usne, priložit ću fotografiju iz drugog posta, od tada im se ništa nije dogodilo, izgled se nije promijenio:

A sada na usne. Sve fotografije snimljene su na dnevnom svjetlu, nijansa je, po mom mišljenju, prenesena pouzdano. Nanosi se bez balzama za usne, u tankom sloju:


I ovdje stavljam više.

Zatek u naborima, rotkvica! I legao je nekako neravnomjerno. Na makronaredbu je moguće kriviti sve, ali evo fotografije:

I ovdje sam nanijela balzam za usne na sjaj. Čini mi se ili je postalo malo bolje? Sjaja je još uvijek puno, masni sloj. A rasvjeta je malo drugačija:


Pogled daleko od sjaja i balzama ispod. Čini se da sve stvarno nije tako loše, balzam je pomogao sjaju da se ravnomjerno leži.

cijena: Vidio sam u trgovinama 350-400, dobio sam za 200 (mala trgovina zatvorena i rasprodani ostaci, ova nijansa je bila zadnja, naizgled sporo kretanje)
Period ispitivanja: 2 mjeseca
Ocjenjivanje: Teško mi je dati ocjenu, jako mi se sviđa boja, ali previše se minusa skupilo pažljivom analizom. Neka bude 5 za boju, 3 za plesove uz tamburinu i balzamične žrtve.
Ja sam Julia. Prikladno je za mene

Loading...