Blogovi

Dvije olovke i dvije sjajne Essence

Mala mekoća suštine.
1. Essence dugotrajna olovka za oči 02 vruća čokolada
Obična mehanička olovka. Kao što je obično napredno pomicanjem štapa:

Podmlađen svojom slatko smeđom mat nijansom
Olovka je meka, nije masna, nije suha (ne teče, ne drobi se i ne lomi se pri najmanjim pritiscima). Nacrtati debelu liniju uglavnom su dva broja, a tanka je malo složenija, zbog činjenice da olovka nije jako oštra, jednostavno se ispada malo sporije. Olovka je prilično otporna. Pa sam ga protrljala ubrusom za šminkanje:
Općenito, može se nositi cijeli dan. Jedino je što brišem kutove, ali oni ih uvijek brišu bilo kojom olovkom, pa čak i postojanim eyelinerom - često tamo odlazim)) Općenito, imam ugodan dojam olovke. nije čudo, ali ne primjećujem nedostatke iza toga, i stvarno mi se sviđa boja. Nosim sa sjenama i bez (kad nanesem sjenu, također nisam imao problema). Odgovara ravnomjerno, iako mi je kapak prilično reljefni, malo se stisne uz neki pregib, kao i sve ostale olovke, tako da ne snižavam ocjenu. Ali ne ćelav je, nanosi se bez razmaka. Općenito, koristim ga s užitkom.
Tanka strelica:

gojiti:

Ocjena: 5. bez pluseva, bez minusa.
Cijena: dobro, vjerojatno negdje oko 25-30 UAH. Toga se uopće ne sjećam.
Trajanje: 2 mjeseca
2. Essence I love rock gloss olovka za oči
Dolazi samo u crnoj boji.
Ova je olovka više nego prosječno podebljana. U isto vrijeme to je u redu, ali ionako ne možete nacrtati tanku strelicu - ona se širi pritiskom.
Boja je crno-crna. U početku nisam shvaćao gdje je sjaj, nazvao bih ga srednje mat, ali kad sam napravio swatch, shvatio sam da postoje male iskre koje su gotovo nevidljive za oko.
zbog teksture, opet, gusta strelica se nanosi prilično lako, ali s tankom se, za razliku od prethodne olovke, moram puno više znojiti i nekako mi rezultat nije baš dobar (i već stoljeće više ne vidim tako bogatu crnu, ispada neka vrsta tamno sive boje):

općenito, čini mi se da ne biste trebali nositi solo. radije na tamnim sjenama. Pa, ili ako za sliku s debelim gustim strelicama. Nestabilno, usput. dan u principu stoji, ali tako ... moglo je i bolje. Pa, baza djeluje prilično dobro.
Ocjena: Utisci na 3-ku. Ne mogu reći da je apsolutno loše, loše i računam to, neka bude za prigode, ali neću ga više kupovati.
Cijena: poput 27 UAH.
Trajanje: mjesec.
3. Essence volumen i sjaj usana maksimizer 03 air kiss
Ovu iskru dobio sam kao poklon za kupnju. I hvala, jako mi se sviđa))
Ima takvu spužvu:

s kojim sam jako zadovoljan - ne volim četke, uvijek pušu, dobro i općenito nisu moji u smislu primjene. a ova spužva je sasvim čvrsta, ne deformira se, vrlo im je lako nanositi sjaj u pokretu. i umjereno pahuljasto, bez ćelavih pjega (i s vremenom ne ćelaviti, kao neki)
Iskri iz ove serije zapravo su prozirne, iako su u cijevima višebojne. Apsolutno ljetna inačica - uopće nije ljepljiva, plus što se prva minuta nakon nanošenja konture usana malo peče, razumijem da je ovo maksimizer čip?)) U svakom slučaju, po vrućini je vrlo ugodno takvo hlađenje))
U njemu nema iskre, on samo daje efekt vlažnih usana. I vrlo je dobro da hodaju po nijansi ili trajnom ružu - boja se neće promijeniti, a usne neće biti suhe.
postskriptum Usput, vrlo je dobro da je, iako proziran, sjaj obojen u epruveti - ako ga bojite na ruž i zatim spužvicu vratite natrag u cijev, tekućina se neće pretvoriti u boju ruža za usne. Ne sviđa mi se iz nekog razloga.
Što se tiče povećanja usana, ne bih rekao da takav problem nije ispred mene, tako da ne gledam izbliza. Osjeća se kao - nema toga.
Oh, a miris je i dalje vrlo ugodna bobica s mentolom
Ocjena: 5+. Moj jedini transparentan sjaj koji jako volim.
Cijena: dar, ali mislim, kao i obično, u regiji od 20-25 UAH
Trajanje: vjerojatno već pola godine
4. Essence XXXL sjaj za usne sjaj ruž za usne 09 party veza
Dugo sam želio isprobati svjećicu iz ove serije, ali imam dovoljno iskre (obično kupujem u bobicama), ne volim nered. ali stvarno sam to željela, pa sam odlučila kupiti neobičnu smeđu nijansu za mene. I nije izgubljen.
Prvo, cijev ima istu spužvu kao u prethodnom sjaju, što me obradovalo:
Sjaj je također prilično lagan, nije jako pigmentiran, iako je boja dovoljno vidljiva. praktički nije ljepljiv (iako neki pišu drugačije, ali za mene osobno to nije stupanj ljepljivosti s kojeg trebate vikati stražaru), zbog toga se može malo širiti (opet, ovdje je čvrsta spužva u temi). Iskri se ne osjete, iako je sjaj jako pjenušava)).
Sjaj ne isušuje, ugodno se nosi. Prosječni otpor - 1,5 sati - normalno za takvu teksturu. Kod ugriza potrebno je ponovno nijansirati. miris je slab, slatko kemijski, nije odbojan.
Normalno svjetlo u sobi:
na prozoru:
i na suncu:
U kontekstu osobe)):
Odjednom mi se jako svidjela ova nijansa i nedavno je koristim samo.
Ocjena: 5
Cijena: 25-30
Trajanje: 2 tjedna.

Pogledajte video: ESSENCE NOVITETI proljećeljeto 2018. isprobavanje i prvi dojmovi (Siječanj 2020).

Loading...