Blogovi

L'oreal kolagen za punjenje bora ili jedno razočaranje

Pozadina - stalno sam u potrazi za čudesnim punilom protiv bora. Već sam dugo pogledao prema Loreal ovom proizvodu i još uvijek ga odlučio kupiti. Žalio sam zbog kupnje odmah nakon prve prijave. Zašto? Čitamo ispod reza

Pariz, od proizvođača L'Oreal Laboratories, stvara novu generaciju tretmana protiv starenja: Collagen Fullere protiv bora - prvi tretman za smanjenje bora. Sadrži biosfere kolagena za popunjavanje i smanjenje bora iznutra i izvana.
sastojci: izgled: Cijev s mlaznicom u obliku konusa za lokalnu primjenu, prilično je zgodna - proizvod možete nanositi bodljivo (a ovo je prvi i posljednji plus ovog proizvoda)

Konzistencija: gusta, kremasta, kao gusta dječja krema, teška, ali ne masna
gumiran
Moji osjećaji: vidio sam reklamu, želio sam kupiti i što na kraju? Kiti, nakon nanošenja lica u obliku voska uljnog ulja? - Možda nas je proizvođač odlučio pretvoriti u starije mumije ili voštane figure? mala ružičasta biserna majka vidljiva je na ruci prilikom trljanja, na licu - ne. Punjenje bora? Kojeg nema, ni odmah nakon tjedan dana ili nakon nanošenja (nisam imao dovoljno za još), na bradi mi je iskočilo ogromno potkožno tkivo (ta supstanca na licu djeluje gadno, ali osjeća se kao maska ​​i ne upija se. Ali ovo nije najgore ... Miris je odvratan kemijski miris istekle kreme (potvrdio sam do prosinca 2012.). Zbog toga je nisam mogao dalje koristiti. Tjedan je uporno izdržala, misleći da će se rezultat pojaviti, ali ujutro je čekala samo bubuljicu i natečeno lice (nepoželjno je koristiti noću, lice nabubri).
Dno crta, bilo bi bolje za 600 rubalja, ja bih sebi kupila kreme iz Slobode, bilo bi više smisla. Sad 3/4 boce leži okolo, mislim gdje bih je mogao pričvrstiti - možete li trljati kožne stvari?
Cijena 620 rub
Ocjena 0
Razdoblje ispitivanja tjedan - Proizvod nije odgovarao, neugodne konzistencije, mirisa i oteklog lica ujutro
Jeste li probali?

Loading...