Blogovi

Moje poznanstvo s Illamasqua

Dugo sam željela isprobati nešto iz njihovog asortimana, odlučila sam započeti upoznavanje s lakovima.
Izbor nijansi za nokte na Illamasqua dovoljno je širok, uzoraka i recenzija je malo. Stoga sam se morao usredotočiti na one na njihovoj web stranici:

Teško je odabrati, pogotovo kada ne znate što želite i lakove, općenito je već pristojna gomila. Ali još uvijek me je snašlo 9 stvari:

Pokazat ću vam danas, ne da bih volio, već vjerojatno one koje sam imao vremena probati ...

1. Illamasqua lak za nokte Viridian


Moje mišljenje:
Vrlo duboko zeleno-plavi biser, kameleonit na suncu i pod nekim kutom prelazi u plavu. Vrlo zanimljiva višeslojna boja. Leži ravno, zasićeno, bez pruga. Brzo se suši. Završna sjajna metalik. Sve su četkice tanke. Nosim gel dok se boja ne umori. Lako se briše.
uzorak:
cijena: Online Illamasqua £ 13,50
Ocjenjivanje: 5.
2. Illamasqua lak za nokte Muse


Moje mišljenje:
Na mjestu je proglašen dubokom teal blue. Praškasti plavo-sivo-zeleni. Čista krema. Boja je zasićena, polaže se ravnomjerno, brzo se suši. Sjajni završetak. Ja nosim gel dok se boja ne dosadi. Lako se briše.
Swatch:
cijena: Online Illamasqua £ 13,50
procjena: 5.
3. Illamasqua lak za nokte nerazrijeđenMoje mišljenje:
Svijetlo crveni sjaj. Stavim bilo koju crvenu "podlogu", ali vjerojatno možete eksperimentirati i nanositi na različite boje. Dovoljan je jedan sloj. Suši se malo duže od ostatka. Površina nokta je malo "hrapava". Ja nosim gel dok se boja ne dosadi. Da biste je izbrisali, morate je malo napuhati ...)
Swatch:
cijena: Online Illamasqua £ 13,50
Ocjenjivanje: 5.

Pogledajte video: Rasta x Ana Nikolic - Slucajnost Official Music Video (Travanj 2020).

Loading...