Blogovi

Recenzije maskare Lash Curler Dior Diorshow ikone visoke rezolucije

U mjesecu veljači, sasvim slučajno, dobio sam priliku odabrati maskaru na poklon. Ugodno iznenađenje za svaku djevojku!
Ušavši u trgovinu, nisam imao pojma što kupiti, pojurio sam između njih dvojice, što je rezultiralo, pod strogim vodstvom konzultanta, oba su kupljena: Dior u smeđoj nijansi i Lank u crnom. (Druga se testira sada, nadam se da će pregled biti uskoro) Obožavam smeđe maskare, ponekad se umorite od crnih fatalnih trepavica, a cilija traži mekoću i toplinu smeđe boje, tako da s vremena na vrijeme ne odbijem ni sebe ni njih od tako male ćudljivosti. Tako je ova maskara ušla u moj život. Preferirajući je, usredotočio sam se uglavnom na silikonsku četku (ne gustu i ne tanku).
Općenito, ništa mi nije predstavljalo probleme, sve dok je nisam pokušao slikati. Mislim da treba napomenuti da za mene u prirodi praktički ne postoje maskare s kojima se ne bih mogao složiti, pa kad drugi kažu da je maskara loša, brzo se suši, lijepi trepavice koje ja razumljivo ne stojim po strani, to jednostavno ne može biti tako! Jedina iznimka su lešine koji se raspadaju, ne opraštam nikome! U svim ostalim slučajevima maskara će prije ili kasnije naći zajednički jezik sa mnom! Dogodilo se s mojim dragim Diorom. Nije imao šanse, morao je popustiti!
Opis proizvoda: Dior Diorshow Iconic - Spinning maskara u nijansi 698, 10 ml maskare
Detaljno mišljenje: Četkica od maskare je udobna, ima neobičan svitak u spiralu, očito za uvijanje trepavica.
Ovdje je ljepota

Maskara sama po sebi nema miris, nije gusta ili tekuća konzistencije, a kada se nanese na trepavice daje mat finiš, trepavice su prilično ukočene, ali istovremeno kao da su "baršunaste", kao da imaju grube rubove. Maskara se pere samo posebno dizajniranim proizvodom, jednostavno ne djeluje vodom i morat ćete je isprobati, ostavio sam je da se natapa, pažljivo nanošenjem na oči, uklonjena je bez traga. Koristim uobičajeno meko pranje, koje je prikladno za područje oko očiju. Usput, maskara je deklarirana kao hranjiva, ali nisam primijetila mnogo hranjivosti. Boca maskare je udobna, u ruci leži poput rukavica. Kad se gleda sa strane, stvara se osjećaj da mi se sviđa sve u vezi s njom.
Ali ... Kada sam prvi put nanijela maskaru, bila sam u šoku! Nerazumljive paukove noge u svim smjerovima, obojene donje i gornje kapke, strše trepavice! Ono što u posljednja dva tjedna nisam vidio dovoljno - iskreno sam htio pljunuti i baciti ga u kantu, okončavši ovu muku! Nakon prvog sastanka, najčudnije za mene je bila činjenica da kist, obojanim jednim okom, više nije htio slikati drugo, jednostavno nije bilo maskare na njemu! Iznenađenje! Stoga sam se za početak navikao slikati svježu maskaru prije slikanja svakog oka. Nadalje, obavezno povlačenje: ja sam protiv lukavih metoda bojenja trepavica, nemoguće mi je nanijeti maskaru u dva sloja (nemam dovoljno strpljenja i vremena), kakvi čudni rotacijski i uvijajući pokreti, oprosti šminkerice! Poznavalac sam brze šminke, koju sigurno možete zaboraviti kupnjom ove maskare. Nakon još dva tjedna, otkrio sam da je najbolje zakretati tvrdoglavu četkicu kako bih odvojila trepavice, tada će cilija biti podijeljena i izdužena! Još jedno iznenađenje, već sam se nadao da će mi posljednji, ali toga nije bilo, u drugom mjesecu života, kapriciozna maskara početi utiskivati ​​pod mojim očima! Moje strpljenje je puklo, maskara je otišla na odmor zaslužen svojim ćudima!
Swatch:
Moje cilije su sasvim obične, iako imaju vrlo pristojan zavoj

Sada maskara u akcijiKako procijeniti ovu maskaru? Moji su dojmovi previše oprečni. Ako ocjenu stavite nakon mjesec dana korištenja, tada bi to bila 4 (za trošenje dodatnog vremena na šminku), a u trećem mjesecu života 2 (za utiskivanje trepavica).
Razmislite o prednostima:
• Trup je u trenutku završetka usluge bio tri mjeseca (mijenjao sam maskaru svaka tri mjeseca) i još uvijek je bio u radnom stanju
• Brzo se smrzava na trepavicama
• Pristojna veličina boce
• Prikladna, upletena četka
• nedostatak mirisa
• Lijep i istovremeno koncizan dizajn
• Dobro odvajanje, ali na mojim cilijama više volumena nego izduženja
kontra:
• Trikovi u primjeni: dodatno uranjanje u bočicu za bojenje drugog oka, rotacijski pokreti tijekom slikanja trepavica, obojene kapke
• otisak na gornjem kapku
Trajanje upotrebe: 3 mase.
Cijena: 1450 rub. nema popusta

Pogledajte video: MASCARA & CURLER REVIEW,FIRSTIMPRESSION + TES KETAHANAN. (Siječanj 2020).

Loading...