Blogovi

Crni lak. Fina opcija

Svi smo se suočili sa situacijom kada jedna mrlja pokvari čitavu manikuru.
U ovom postu ću vam reći kako se nosim s malim nevoljama.

Pokušao sam različite načine da se riješim nepotrebnog razmaza, ali meni se ova metoda najviše sviđa. Reći ću još više - pored praktičnosti, to je još uvijek vrlo povoljna i nevjerojatno jeftina metoda, koja ne zahtijeva nikakve specijalnosti. znači, upravo ono što svi imamo kod kuće pri ruci.
Da bismo točno uklopili nokte trebat će nam: lak za nokte, sredstvo za uklanjanje laka za nokte, pamučna vuna u bilo kojem svom dizajnu (imam pamučne jastučiće) i čačkalice.

Od čačkalica i pamučne vune trebate napraviti vrstu pamučnih brisača. Samo pamučne vune treba vrlo malo, tako da oštar vrh čačkalice ostaje oštar.

Radije to radim prije nanošenja laka, jer ako to učinite tijekom postupka, možete slučajno ostaviti pamuk na mokrim noktima.
Sada krenimo. Obojite nokte onako kako djeluje. To je ono što imam. Nije baš prelijepo :)


Iz vlastitog iskustva preporučujem nanošenje TOP-a nakon postupka čišćenja, jer ako se lak nanese u debelom sloju, vrh će omekšati prijelaz između očišćenog područja i obojenog nokta.
Ne trebate čekati dok se lak ne osuši, glavna stvar je da više ne teče i malo popravlja. Sada krenimo s čišćenjem. Da biste to učinili, navlažite pamučnu vatu na štapiću obilno u uklanjanju laka za nokte (ali ne i da kaplje). I nježno povucite vrh štapića na oštećena mjesta. Nema potrebe da vozite prljavu pamučnu vunu na noktu, ne štedite materijal :)

(budući da ne znam istovremeno držati i fotografirati, na zasebnoj fotografiji pokazat ću u kojem položaju bi trebao biti štap na noktu)

Moj postupak traje + 5-7 dodatnih minuta. ponekad morate očistiti grozne mrlje - razumjet će ih oni koji imaju djecu :) I uvijek se sve pokloni! :)
I tako, što se dogodilo:Sve je genijalno jednostavno :)
Ako vam se nešto činilo nerazumljivim - pitajte, rado ću vam pojasniti trenutke!
Usput, ORLY tekući vinilni lak korišten je kao ispitni subjekt.

Pogledajte video: How to make blin - Russian pancakes recipe (Veljača 2020).

Loading...