Blogovi

Ružičasta voda s krimske ruže

Ružičasta voda s krimske ruže.
Detaljno mišljenje: Želim s vama podijeliti svoje mišljenje o još jednom majstoru, proizvodu krimskih proizvođača.

Prvi put sam kupio ružinu vodu prije nekoliko godina. Tada sam ga koristila samo umjesto tonika, sada se krug upotrebe malo proširio, podijelit ću sve što znam)
Dakle, prvo o izgledu - boca s lakonskom etiketom, s ružom.
Vrlo nježno miriše na vodu.
Sad dolazi s raspršivačem, prije nego što je bilo pluta takva da je bilo potrebno kliknuti na njega da se otvori (ne znam kako se zove)).
Ovdje je takva raspršivačica, djeluje fino, raspršuje fino, ravnomjerno.
Sad o tome kako ga primjenjujem.
Kao što proizvođač savjetuje, prvo se koristi kao tonik - lice možete dvaput dnevno obrisati nakon pranja. Eliminira zategnutost, suhoću, vlaži, osvježava, ublažava iritaciju.
Drugi način na koji ga koristim - poput termalne vode - je samo tijekom dana, ako je vruće, ako se osjećam suho, prskam ga po licu i također osvježava, hidratizira. Ali ako vam je jako stalo do ove aplikacije, možete naprotiv osušiti kožu.
Treće, nanosim ga neposredno prije upotrebe ulja za lice i nanesem ulje na mokru kožu. Tako je bolje raspoređen, čak i ekonomičniji (iako bi se činilo, mnogo ekonomičniji) te jako dobro hidratizira i hrani. Kažu da bilo koja ulja treba nanositi na mokru kožu, jer mogu osušiti, za mene je osjećaj prilikom nanošenja ulja + ruža vode ugodniji nego nakon jednog ulja, čak se nekako i bolje upija.
Može se nanijeti i pod kremom - nisam to probala, ali moja majka to radi. Sviđa joj se.
Još je možete zamrznuti i obrisati joj lice ledom, namazati joj maske, oprati lice i druge, druge stvari, ali ja ih nisam koristio u ove svrhe, jer je skupo, pa o učinku ne mogu reći ništa.
Da, o učinkovitosti - općenita fotografija pokazuje koliko se koristi, koristim ga 2-3 puta dnevno, otprilike mjesec dana.
Toplo preporučujem isprobavanje.
cijena: oko 25 grivna po 200 ml, ~ 4 $
Period ispitivanja: 2 godine
Nadam se da ću biti korisna.
Alice sam ja. Na „ti“.

Pogledajte video: Jala Brat x Buba Corelli - Klinka Official Lyric Video (Siječanj 2020).

Loading...