Blogovi

Illamasqua sheer ruž za usne "Provoke", intenzivna kapuljača "Bella-Donna", "Gospodarica"

Illamasqua sheer ruž za usne "Provoke", intenzivna kapuljača "Bella-Donna", intenzivna kapuljača "gospodarica"

Swatch:
Detaljno mišljenje: Možda ću započeti s činjenicom da nisam bio upoznat s markom Illamasqua prije no što sam nabavio ove sjajila za usne i nisam ni slutio da takva tvrtka postoji. Dvije iskre su se pojavile kao poklon od mene, treću sam kupio jer sam se zaljubio u prve dvije, također sam je jako želio i trebao mi je narančasti sjaj, pa sam je kupio.
Kad sam otišao na web stranicu Illamasqua, gotovo sam se onesvijestio od obilja "boja", tako živih ...
Kakvi sjaji, ruževi, sjene ... Jednostavno me fascinirala njihova boja ... Nigdje drugdje nisam vidio takve promo fotografije ... Zadnja kolekcija je uglavnom bomba, postoje sjaji u zelenoj, crnoj i svijetloplavoj boji ... to je tako ... za Amazonke) ))
O svakom objektivu pisat ću zasebno kako bih o svakoj zasebno i bolje rekao, a ne općenito, jer je sjaj različit i po teksturi i po osjećajima.
Prekrasna crna ambalaža, s tupim žutim fontom. Sam sjaj je u gumenoj tubici s plastično klizavim “aplikatorom” za nanošenje sjajila. Aplikator nije zgodan, sama cijev je prilično kruta, na nju trebate pritisnuti s malo sile. Svi sjaji imaju voćni miris, dovoljno ugodan, ali bilo bi bolje da ga uopće nije bilo. U tubi od 7 ml.

1. Illamasqua čistac usana "Provoke"Detaljno mišljenje: Sjaj karamel-nijanse, ljepljiv, masne teksture i prilično gust. Lijepo se osjeća na usnama. Ne širi se, ne teče. Izglađuje bore na usnama, piling ne naglašava. Nisam primijetio vlagu, ne isušuje usne. Otpor oko 2 sata.

Ocjenjivanje: 5

2. Illamasqua intenzivni sjaj za usne "Bella-Donna"Detaljno mišljenje: Takve je ljubičasto-ružičaste boje, fuksije. Vrlo dobro pigmentiran, blokirat će svaki pigment usana. Nijansa je lijepa, ali kapriciozna, teško je nanijeti je točno duž konture usana, možda samo na mene, jer kontura usana nije jasna. Ipak ima voćni miris, malo ljepljiv. Ne smrdi, ne curi, postojan je, usne ostavlja, ostavljajući pigment na usnama. Konzistencija je gusta, poput gustog ruža za usne gotovo masna. Stavim ga četkom ili prstom malo pokosim usne.

Ocjenjivanje: 5

3. Illamasqua Intense sjajnica "gospodarica"Detaljno mišljenje: Koraljna nijansa. Konzistencija nije gusta kao druga nijansa, reći ću da je prosječna gustoća. Pigmentirano je, ali ne poput druge nijanse, no pigment usana će se blokirati. Nanesete li ga puno i s debelim slojem, isticati će se u naborima usana.
Također miriše na voće, ljepljiv je, problematično ga je nanijeti i ... Postupno ostavlja usne i ostavlja vlastiti pigment, koji se lako ispire s sredstvom za uklanjanje šminke. Ne isušuje usne, nema ni hidratacije. Otpor je normalan, stoji 3 sata.

Ocjenjivanje: 4 (po protoku)
Hvala vam, nadam se da vam nije dosadilo.
Sve najbolje!

Pogledajte video: PROIZVODI KOJE ŽELIM DA POTROŠIM DO KRAJA 2015. INTRO (Travanj 2020).

Loading...