Blogovi

Moja skromna kolekcija četkica za šminku

Pozdrav dragi ljubitelji ljepote!
Post će biti posvećen mojoj kolekciji četkica za šminku, odnosno četkicama iz Eko Alata, Obalnih mirisa. Moja je kolekcija ažurirana Real Techniques Samantha Chapman i EcoTools Bamboo Bronboo četkicama, ali o najnovijim ću napisati zaseban post. Držim sve četkice sa futrolama u kojima su prodani, a neki u grudnjacima. Pogledajmo moju zbirku

Kupivši jedan set četkica za šminku, odmah sam se odužila. Odlučio sam prikupiti sve što oko upadne, tako se i dogodilo. Počeo sam kupovati četke koje su mi se svidjele oko, a počet ću razgovarati o njima.
1. Eko-alati, set četkica od bambusa

Četkice su išle u kompletu, koji se sastojao od 4 četkice, četkicu za sjenilo i četkicu za korektor dala je mojoj majci, budući da ih uopće nisam koristila. Ostavila je četkicu za mineralni prah i dječji kabuki. Koristim četke za puder, kompaktne i drobljive.
Pa, što mogu reći? Četkice su izvrsne, vrlo mekane, lepršave, uopće ne prskaju, lako se pokupe i daju puder. Baby Kabuki nije čvrsto upakiran, lako prodire u sve nabora. Kod četkice za mineralni prah, hrpa također nije čvrsto tipkana, zadovoljstvo joj je dodirnuti lice, ima prikladnu ručku od bambusa.
procjena: 5+
cijena: 4000 tenge (set), 800 rubalja, 27 USD
Razdoblje ispitivanja: 1 godina
2. Obalni mirisi

Gotovo sve četkice su sintetika. Prilikom pranja nemojte blijediti, ne penjati se, ne prskati, ne ogrebati. Mislim da su to vrijedne četke za one koji se tek upoznaju s četkicama. Jeftina i izvrsna kvaliteta.
Razmislite malo više o njima

1. Četkica - Classic Stippling Synthetic ili Duofiber. Koristi se za labavi prah. Temelj joj je vrlo neugodno primijeniti - toliko je pahuljast i previše mekan za nanošenje temelja. Temelj je postavljen prugama i vidljiv je na licu.
2.Brush - DivinePowderBufferBrush. Ova četkica izrađena je od mješavine sintetičke dlake i kozje dlake. Idealno za nanošenje tekućeg temelja i krhkog praha. Četkica ima aluminijsku podlogu i drvenu ručku. Dugo sam primijenila njezinu osnovu, jako mi se svidjela. Natipkan čvrsto, elastično, ne penje se. Ne baš mekano, malo trnce. Teško je oprati temelj s njega, morate se potruditi.

1.Brush - Sintetički kutni ispust i definiranje. Izuzetno potrebna četkica za konturiranje i nanošenje rumenila. Soft. Konturiranje je neugodno. Uopće nema ni sjenilo ni sredstvo za piling i kremu. Vrijedno je kolekcije.
2. Četkica za rumenilo. Ova četkica je bila od skupa. Sintetička. Savršeno dobiva rumenilo, daje i nijanse. Moj najdraži. Ne penje se, nema mirisa, lako se čisti.
Četke za sjene. Svi su sintetički. Ne bodite, lagano se perite. Savršeno steknite sjene i pružite im dobro. Vrlo zadovoljan.
Ocjenjivanje: 5 (sve četke CoastalScents)
cijena: za sve četke oko 10 000 tenge (možda malo manje), 2000 rubalja, 68 USD
Period ispitivanja: 1,5 godina
Puno vam hvala na gledanju.
Ono što je najvažnije - zapamtite da je ljepota naše glavno oružje!
Ja, Alina, dolazi k meni na "Ti".

Pogledajte video: Utisak o Avonovim četkicama i moja velika zahvalnost. . (Veljača 2020).

Loading...