Blogovi

Moja nova sjena dužnosti - Elizabeth Arden

"Svaka žena ima pravo biti
lijepo i prirodno "
Elizabeth Arden

Čita natpis na jastuku sjenki Elizabeth Arden. Ne baš duboka misao, ali lijepo je da me kutija sa sjenama ohrabruje. U našoj prodavaonici je sada akcija na sve sjene ove tvrtke, nas četvero smo odmah demontirali, a većinu dva komada nažalost također. Ruke su crtane kako bi zgrabile neke odvažne boje - tirkiznu ili lila, ali kako uopće nisam bila upoznata s ovom markom, odlučila sam biti opreznija i uzela sam neutralne nijanse koje se mogu kombinirati s bilo kojim svijetlim naglaskom na očima.

Na početku ću s vašim dopuštenjem pokazati grupni niz svih četiriju nijansi


Puni naziv proizvoda na engleskom: Elizabeth Arden Color Intrigue sjenilo Dim 23
foto:

Detaljno mišljenje: Nijansa se naziva dim, ima složenu taupovu boju - polu smeđe polusive. Idealno za dnevnu šminku kao najmračniju nijansu ili za večernju šminku kao međuprostor. Satenske sjene, savršeno tipkane i pirjane, dobre pigmentacije. Da biste vidjeli sjene u slučaju, pogledajte dolje)
Ocjenjivanje: 5
Puni naziv proizvoda na engleskom: Elizabeth Arden Color Intrigue sjenilo za mjesece 25
foto:

Detaljno mišljenje: Ova je nijansa uzeta za unutarnji kut oka i zonu obrva, tekstura je također satenska (nije baš sigurno u terminologiji, nisu matirani i ne izgledaju poput krede, ali malo svjetlucaju, ali nisu dovoljno biserni - je li to saten?). Iz nekog razloga, kutija je nešto veća od prethodne sjene, ali težina sjena je ista 2,15 grama.
to je ono što sam dobio, ispred mojih očiju samo ove dvije nijanse, na MAC bazu.
izdaleka izgleda prilično plemenito bez pretjeranog sjaja.
Ocjenjivanje:5
Puni naziv proizvoda na engleskom: Elizabeth Arden Color Intrigue sjenilo Duo jesenski listovi
foto:

Detaljno mišljenje: Ove nijanse su potpuno mat - smeđe i bež i breskve. Na fotografiji su bez baze, tako da možete prosuditi njihovu dobru pigmentaciju. dobro pirjano, uključuje čvrstu dvostranu spužvu. Težina sjene 3,4 grama
Napravila sam ovu šminku kako bih pokazala paletu, a postoje samo dvije nijanse ove sjene u njoj, u životu još uvijek nanosim bijelu ispod obrva i u kutu, bez bijele boje nešto nije u redu)

Ocjenjivanje: 5
Dajem svim sjenama čvrste mrlje! iznenadili su me vrlo ugodno, prije nego što primijetim kozmetiku ove tvrtke, to nekako nije baš uobičajeno. Pokazalo se da je kvaliteta sjena na visini i ambalaži vrlo lijepa i jaka. Njihova je paleta bogata, ali sve su sjene prikladne za dnevnu upotrebu, nisam našao ništa vrištanje od njih, i ovo je dobro. Klasika je uvijek u modi.
Sve najbolje!

Pogledajte video: Bombe i stranačka isključenja prate novu Vladu TK (Travanj 2020).

Loading...