Blogovi

Ljetni neon s lakom Victoria Shu No. 161

Pozdrav svima!
Ovaj post želim posvetiti Victoria Shu ljetnom laku u trendu neonskoj nijansi.
Koga zanima, molim!

Puni naziv laka: Victoria Shu br. 161 Ekstremna serija boja
Detaljno mišljenje: Kupila sam ovaj lak godinu dana prije, kad su neonski tek dolazili u modu. Sve nijanse narančaste, crvene, fuksije, ružičaste svijetlile su u neonskom svjetlu! Ljepota! A kad sam ugledao ovu nijansu - ružičasto-koraljni neon - odlučio sam je kupiti.
Lak je umjereno tekući, čak i nakon dužeg vremena nije izgubio svoja svojstva. U boci i na kandžama boja je nešto drugačija (a to sam primijetio samo na fotografiji). U stvarnom životu lak jednostavno "isušuje oči", već svijetli! Upečatljivo je, ali po mom mišljenju ljeti je prikladno za svakodnevno nošenje.
Tekstura - čista krema, bez sjaja i sjaja. Otpor - fenomenalan - 7 dana! Idealan pogled bez poraženih savjeta - 6 dana! Izbriše se vrlo lako bez mrlja na ploči nokta i na koži oko noktiju. Četkica je udobna, mala, ali široka - s njom je vrlo prikladno nanijeti lak.
Krenimo na swatch. Na fotografiji se lak nije pokazao tako „termonuklearno“ kao u stvarnom životu, ali šteta. Iako postoji par fotografija koje pokazuju da je on još uvijek vatra! Na svim fotografijama manikura je 6 dana (primjetno na obraslom rubu)
Swatch:
bljeskalica:

Cijeli Pokrivenost:

cijena: cca. 100 str.
Ocjenjivanje: 5! Sjajan lak

Pogledajte video: 炮仔聲 第161集 The sound of happiness EP161全山本富也維納斯系列 (Veljača 2020).

Loading...