Blogovi

Kontroverzni Trio iz Magrav njege za ruke

Ah, koliko zanimljivosti moram vam pokazati djevojke!
No za početak pokazat ću vam sve što visi u kantama.

Ne tako davno pronašla sam dućan u blizini bjeloruskog djela koji prodaje bjelorusku i domaću kozmetiku. Moj sljedeći ulov bila je ova serija njege ruku.

Magrav Spa Hands Time Intenzivni obnavljajući serum za nježne ruke s irisom i ružinim uljem


Po mom razumijevanju, serum (bez obzira na lice ili ruke) se koristi pod glavnim proizvodom za njegu - kremom. Magrav predlaže da se ovaj alat koristi kao neovisan, nazivajući ga kremom-serumom. U principu, to je normalno i nakon nanošenja seruma, krema više nije posebno potrebna. Proizvod ima prilično gustu konzistenciju seruma koji se, međutim, ne apsorbira dugo i ima neki masni miris - nema ni traga očekivanoj aromi irisa ili ruže. Sve bi se to moglo oprostiti ako proizvod dobro navlaži ruke, ali hidratantni učinak traje sve do pranja prvog ruke, čak i bez sapuna. Tada se ruke isušuju i zahtijevaju sve češće nanošenje seruma, što, po mom mišljenju, nije slučaj - želim namazati ruke i ne sjećam se kreme za ruke bar neko vrijeme.
Ocjena: 3 od 5 (neugodan miris i ne baš dobra hidratacija)
Cijena: oko 60 rubalja.
Trajanje upotrebe: 3 tjedna

Magrav Spa Hands Time Multiaktivan šećerni eksfolijant za ruke s jojobinim uljem

Rijetko kupujem posebno dizajniran piling za ruke, obilazim piling tijela ili nepodoban piling za ruke. Po mom mišljenju, posebna koža za jedan dio tijela (osoba koja ne računa) je maženje i marketinški trik proizvođača. Ali tada je snimila seriju i uzela piling za društvo - odjednom se učinak pojača, pomislio sam tada. Piling je vrlo tekući poput vode, stoga, unatoč činjenici da je pohranjen kod mene, stoji na poklopcu, kad ga otvorite, definitivno ga trebate okrenuti natrag, u protivnom riskirate da ga polovinu prelijete na noge. Unutar ove tekuće, gotovo nevidljive nježne čestice lebde, koje nježno pročišćavaju, ali istovremeno, vrlo učinkovito - ruke odmah izgledaju glatko i njegovano. Učinak je čak pomalo sličan poznatom pilingu od Sally Hansen, "manikura u minuti". Istina, piling ne uklanja ozbiljne hrapavosti u području kutikule (nažalost, to se i događa), već ih samo omekšava nakratko. Miris ima blago kiseli, ne nadražujuće djelovanje.
Ocjena: 4 od 5 za tekućinu konzistencije, ako je proizvod deblji, bio bi mnogo ugodniji za upotrebu
Cijena: oko 60 rubalja.
Trajanje upotrebe: 3 tjedna

Magrav Spa Hands Time dugotrajna Talgo maska ​​za ruke i nokte s oceanskim algama

Moja najveća zamjerka je metoda nanošenja maske - 30-40 minuta prije izlaska. Za to vrijeme, nakon što stavim kremu na ruke, uspijevam se kod kuće domoći milijun različitih stvari, uključujući, na primjer, temelj, koji sam stavila na prste; ako ima par dodatnih minuta, mogu obrisati prašinu viđenu u prolazu, očistiti cipele, zalijevati cvijeće itd. Na kraju, oprosti mi zbog naturalizma, prije izlaska iz kuće idem u toalet. Nakon svega toga morate oprati ruke, a zatim sve to nanesite mački ispod repa, jer bez obzira koliko debeli sloj maske stavite na ruke, nakon pranja opet se osjećate suho i trebate je navlažiti. Kada govorimo o hidratantnom - vrlo je osrednji, a miris proizvoda sličan je serumu - gadan mastan. Izuzetno se popela na noge jer nije navikla izbaciti gotovo punu kantu.
Ocjena: 2 od 5
Cijena: oko 70 rubalja.
Trajanje upotrebe: 3 tjedna
Zaključak: od cijelog niza pažnje je samo whey, pa čak i tada - trebate napraviti popust na konzistenciju. Dobro je što nisam odmah zgrabio seriju za noge, sad ću razmišljati hoću li je uzeti ili ne.
Jeste li isprobali ovu seriju? što kažeš?

Loading...