Blogovi

More, nebo, sunce

Pozdrav, lijepe djevojke!
Te tri ljepotice uranjaju me u ugodna sjećanja. O opuštanju, o moru, južnom nebu i vedrom suncu ...

Lak za nokte Alessandro Nagellack # 956 Blijedo plava laguna

Ova ljepota već se ovdje pokazala već mnogo puta. Tako sam jednom ugovorio želju da je posjedujem, kupio sam je, jednom sam naslikao nokte i napustio je. Da li vam se to događa? Osobno sam često. Ali ovog proljeća, nakon što sam se vratio s odmora, izvadio sam ga iz svoje dragocjene kutije i drago mi je što ga imam.
Plavo nježno nebo. Plavi san o moru. Baš vrlo lijepa plava.
Kremna tekstura, sigurno nije idealna, prugasta je, nestašna, nema jak sjaj i traje samo dva dana na noktima. Ali ima u tome nešto, jer želja da ga nosim ne nestaje čak ni sa svim svojim nedostacima. Prikladna četka, brzo se suši i što je najvažnije - prekrasna boja:

Lak se ne mijenja puno ovisno o rasvjeti. Ovdje je to jasno vidljivo:
lijevo - dnevno svjetlo, desno - umjetna rasvjeta
a ovo je na suncu:
Ali za usporedbu, vas dvoje plavi
s lijeve strane je Alessandro Pale Blue Lagoon, s desne strane je China Glazer Moody Blue (pokazao sam ga ovdje)
Oboje su dobri, ali Alessandrova boja je bogatija i hladnija.
Lak se nanosi u dva sloja na bazi Orly RidgeFiller i premazava Orly Sec'n Dry.
Ocjena: za boju neba, dizajn, odličnu četku - 5, a za tehničke podatke - 4.
Cijena: 120 rub

Uvala Aurelia Magnifique # 167 Azure

Ovo je novi drug u dragocjenoj kutiji. Vidio sam ga i htio odmah kupiti, bez oklijevanja. Njegovo ime sam našao tek nakon kupovine i shvatio sam da me odmor ne pušta ...
Tirkizni lak s finom zlatnom „prašinom“ u obliku najmanjeg šljokica, guste, guste, pojavila se čak i želja da ga malo razrijedi, ali to je bila namjera njegovog proizvođača, tako da to nisam učinio. Kada se nanosi, pokušao sam ispuhati mjehurić, ali, srećom, ovaj nered lako sam raširio četkom, koja je ravna, umjereno široka - vrlo ugodna. Trake prvog sloja, drugi glatke, brzo se suše, ali sve prekrivam sušenjem, tako da neću precizirati vrijeme. Trajnost je izvrsna i posebno je ugodna, jer lak je svijetao i bilo koji čips ili mutni savjeti strašno pokvare sliku.
Boja je nesumnjivo njegova glavna prednost. Ali njega je toliko teško uhvatiti na fotografiji. Tako se u boci pokazalo više plave nego tirkizne boje. Evo ga imam u različitim uvjetima osvjetljenja, ali svejedno mi se čini da nikad nisam uspio uhvatiti njegovo pravo lice.

lijevo - dnevno svjetlo, desno - umjetna rasvjeta
s lijeve strane - uobičajena "Illich svjetiljka", s desne strane - bljeskalica
i napokon na suncu

Kad sam već dovršio "oblikovanje" posta, tada se dogodila smetnja, poklopac boce je pukao, plastika se pokazala vrlo krhkom, vjerojatno najjeftinijom.
Lak se nanosi u dva sloja na bazi Orly RidgeFiller i premazava Orly Sec'n Dry.
Ocjena: pakiranje - 3 (samo za zgodan kist, inače ga ruke ogrebaju 1), boja i tehničke karakteristike - 5!
Cijena: 128 rub.

China Glaze lak za nokte # 70621 goli ako se usudite

Zlatno narančasto sunčevo svjetlo! Takve nijanse nazivam „boja umjereno“. Uopće ne gori svojom vedrinom i optimizmom, ali ne ostavlja me ravnodušnim. Iz nekog sam razloga odmah odlučio da je ovo samo ljetna opcija. A njegovo je ime pogodno za ljeto, "skini ako odlučiš" ...
Pa ipak, lijepo se kombinira s plavom bojom. Neka to budu plave traperice, a ne more uopće, mada mi se more više sviđa ...
Kvaliteta China Glaze lakova za mene osobno je veliko pitanje. Nijansa od nijanse je vrlo različita. Za ovo mogu reći da ga nije baš lako koristiti. Tečna je tekućina, pa je stavim u tri tanka sloja, zaista se stisne, ali ako odete predaleko i sušiće se godinama. Ali onda ... trajnost je izvrsna!A evo vam za usporedbu dva laka China Glaze
s lijeve strane je China Glaze # 70621, s desne strane je China Glaze Peachy Keen iz kolekcije Ap & Away (ovdje sam je pokazao)
Istina, slični su u nijansi, posebno na suncu, samo jedan s shimer, drugi ne.
Lak se nanosi u tri tanka sloja na bazi Orly RidgeFiller i premaže Orly Sec'n Dry.
Ocjena: za sjajnu boju - 5, a za tehničke poteškoće - 4.
Cijena: 100 rub
Vani je ljeto, a svi se trudimo opustiti se ljeti. Želim vam da se sve vaše želje za godišnjim odmorom ostvare, a odmori i ostave samo ugodne uspomene.
Rita.

Pogledajte video: Uzelo te nebo suncu - Klapa Šufit OFFICIAL AUDIO 2017 (Travanj 2020).

Loading...