Blogovi

Illamasqua intenzivni ruž za usne u bjesnilu

proizvođač: Izađite iz sjene raskošnog, visoko pigmentiranog sjaja Illamasqua Intense u širokom rasponu boja. Stvorite usne koje izgledaju punije i sjajnije bez ljepljivosti. Obratite pažnju na usne i na sebe.

cijena: £13.00
volumen: 7 ml
Period ispitivanja: 4 mjeseca
Moje mišljenje: Da bih nazvao ovaj sjaj lijeka, moj se jezik ne okreće. Umjesto toga, vrlo je pigmentirana boja usana, što je korisno za profesionalnu upotrebu, foto snimanje itd. Tekstura je također neobična. To je gusta, gusta i viskozna tvar. Boja u cijevi je potpuno istinita.
bjesnilo - Ovo je svijetlo ružičasta nijansa u obliku lutke, prave fuksije, s toplim podtonom i sjajnim finišom. Napravljen je upravo za tople ljetne dane, sunce i zelenilo. Zimi izgleda čudno i čak pomalo vulgarno.
Leži na usnama u gustom ravnomjernom sloju bez ćelavih mrlja i mrlja. Nije vrlo prikladno nanositi boju s domaćim aplikatorom, četkicom za usne i vlastitim prstima pomoći će vam da se nosite s njom, ovisno o željenom učinku. Tako, na primjer, da dobijem prozirnu boju u stilu "nijansi", stavim nekoliko kapi na usne i miješam ih do jednolike boje.
Da biste postigli bogat, sjajan, neproziran završni sloj, morate koristiti četku.
U oba slučaja "sjaj" se zadržava na usnama prilično dugo, oko 2-3 sata, nakon čega počinje kliziti u podnožju usana. Ponavljano toniranje neće izdržati, zasigurno će doći do ružnih grudica. Stoga, da biste ažurirali boju, prvo morate oprati stari premaz, a tek potom nanijeti novi. Ne lijepi se, ne širi se i ne isušuje usne.
Miris je nevjerojatno sličan jednom od mojih najdražih sjajila za usne, Urban Decay Pocket Rocket. A ovo je lagana aroma sagorjelog šećera, koja nakon nanošenja na usne brzo nestaje.
Rezimirajući današnji post, napominjem da sam se i pored neobične teksture i neonske nijanse ipak uspio prilagoditi ovoj „iskri“ i smatrati je vrijednom primjenom. Ovog ljeta definitivno neće pasti u torbu za šminku :) Kao i svaka druga svijetla nijansa ruža / sjajila, koja je središte cijele slike, Frenzy zahtijeva uporabu samo neutralnih nijansi u šminki očiju i jagodica.
Učinkovitost: 10/10
Miris: 9/10
Tekstura: 6/10
Gospodarstvo: 8/10
Trajnost: 8/10
Pigmentacija: 10/10
Estetika: 9/10
Ergonomija: 6/10

Ukupna ocjena: 8/10

Loading...