Blogovi

Dva ukusna sapuna Mylovarova: Voćna vaza i naranča s cimetom


I dalje dijelim svoje dojmove o kozmetici marke Mylovarov. Ovaj put ću govoriti o glavnom proizvodu marke. Naravno, ovo je sapun!
Asortiman marke ima dva glavna „smjera sapuna“ - prirodni sapun na bazi biljnih sastojaka i glicerinski sapun (sapunice, o kojima sam nedavno pisao, spadaju u istu kategoriju). U ovom postu ću govoriti o dva komada sapuna iz oba smjera sapuna.
1. Mylovarov: Ručno izrađeni glicerinski sapun "Voćna vaza".
Pakiranje ... Sapun se prodaje pakiran u prozirnu „vrećicu“, vezan kanapom na kojem je pričvršćena naljepnica. Ja ću vam reći zasebno o naljepnicama sapuna - stvarno mi se sviđa da na svakom proizvodu marke pišu kao da su bezbrižno rukom, različitim rukopisom. U stvari, to je vrlo lijepa kaligrafija, nedvosmislen plus za dizajnere koji su pažljivo i promjenjivo oslikavali ta imena za svaki proizvod.
Pojava sapuna ... Sapun, kao dvofazni - sastoji se od prozirne crvenkaste i neprozirne sočno-narančaste boje, koje su pomiješane i zamrznute u obliku lijepih mrlja, pruga i vijuga ... Općenito jako volim ručno rađenu glicerinsku sapunu zbog svog atraktivnog izgleda i činjenica da čak i u jednoj seriji svaki sapun izgleda drugačije. Sa tako svijetlom bojom, sapun ne daje narančastu pjenu, što je ugodno.
Miris ... Vrlo sočan, svjež, svijetao i istovremeno nježan ... Mirisno miriše na voće, ali ne i jedinstveno slatko, ali tako osvježavajuće, pomalo kiselo ... Po mom mirisu izgled najviše nalikuje mangu i nektarini. Nestvarno ukusno! Miris je umjereno zasićen, nije prejak, mekan. Usput, moja Liga prvaka koja mango u svim oblicima, jelima i manifestacijama jednostavno obožava, visoko je cijenila aromu ovog sapuna. Nakon upotrebe, aroma brzo nestane s kože, za mene je to plus - ne sviđa mi se što nakon pranja miris ostaje dugo vremena, jer svakodnevno koristim parfeme ...
Koristim ... Za pranje ruku i tijela, umjesto gela za tuširanje. Sapun ne isušuje kožu, zahvaljujući maslinovom ulju u sastavu. U kupaonici je lagana aroma ovog sapuna - bila je posebno uočljiva u prvim danima upotrebe, sada sam na to navikla, a aroma je malo istrošena (morat ću kupiti još jedan komad istog sapuna i staviti ga u ormar za aromatiranje posteljine i ručnika). Sapun se prilično ekonomično troši, iako se već razlikuje od fotografija - poprimio je glatkiji oblik sa zaobljenim uglovima.
sastojci: baza za pranje (propilen glikol, voda, natrijev stearat, natrijev laurit sulfat, sorbitol, glicerin, natrijev laurit, etidronska kiselina), maslinovo ulje, parfem, boja.
Proizvedeno u Rusiji.
težina: 100 gr.
cijena: 190 rub
Ocjenjivanje: 5.
2. Mylovarov: Prirodni ručno izrađeni sapun "Naranča s cimetom."
Pakiranje ... Ova sapunica se ne prodaje u vrećici, ona je zamotana u usku traku omotajućeg papira tako da krajevi sapunice ostaju u zraku. Proizvođač to objašnjava ovako: "Prirodni sapun" diše ", pa ga morate pohraniti u pergamentni papir koji propušta kisik." Sapun u papiru na vrhu je vezan namjerno grubim nizom, dok je ispod niza vezan niz s istim kaligrafskim natpisom. Ovaj dizajn potiče snažne asocijacije na neku staru premisu za mene. Prema mom mišljenju, takav će sapun izgledati izvrsno kao poklon, ne treba dodatno pakiranje.
Pojava sapuna ... Sapun je prirodne boje - boja pravog organskog sapuna (oh kako sam se savila!). Moja pojava sapuna uzrokuje jaku povezanost s kolačem ili komadom torte. Smeđi sloj s drobljenim mljevenim cimetom iznutra je poput sloja čokoladne kreme. Gornje lice sapuna je od smrznutih mrlja, kao da je prekriveno vrhnjem ili šlagom ... Općenito, sljedeći proizvod marke Mylovarov namijenjen je onima koji su na dijeti i koji si mogu priuštiti samo kozmetičke dobrote.
Miris ... Prvi je miris pravog organskog sapuna (opet). Drugo, opipljivi cimet, koji volim u apsolutno svim oblicima, ali je toliko mekan, čist, nije poput slastičarnice - to jest, nije sličan mirisu cimeta u kozmetici. Treće, naranča - da, po mom mirisu ona je ovdje na trećem mjestu. Naranča je prigušena, nije jarko sočan citrus, već narančine kore osušene na suncu. U principu, potpuno je logično da ih miriše, jer je miris prirodan, esencijalno ulje naranče, a dobiva se iz kore. Općenito, aroma je vrlo zanimljiva, ugodna, pomalo osnažujuća… Naravno, osim u sastavu, glavna razlika između glicerina i prirodnih sapuna je u aromi, potpuno je različita ne po mirisu, već prema vrsti, po kvaliteti - jer ove dvije vrste sapuna aromatiziraju na različite načine.
Koristim ... Za ruke, za tijelo, a ponekad i za lice. Općenito, za pranje lica često koristim čvrst sapun, sviđaju mi ​​se rezultati. Ovaj sapun savršeno čisti kožu, ne isušuje čak ni kožu lica (imam kombiniranu kožu).
sastojci: natrijeve soli masnih kiselina palminog, kokosovog, maslinovog, ricinusovog, shea (shea maslac), badema, ulja heljde, ulje sjemenki breskve; ulje heljde; glicerol; voda; cimeta; esencijalna ulja naranče i cimeta.
Proizvedeno u Rusiji.
težina: 100 gr.
cijena: 240 rub
Ocjenjivanje: 5.

Pogledajte video: CICI ZA VAS: Napitak đumbir - banana (Veljača 2020).

Loading...