Blogovi

Recenzije Dior Vernis laka za nokte

Pozdrav svim stanovnicima kozmetičara!
Proljeće je gotovo izgubilo zemlju, a ljeto je na putu! Na Uralu je ljeto posebno dugo očekivano i kratko, pa želim sve odjednom :))) Osobno sam želio svijetli naglasak na noktima. Za kakvu nijansu se nisam mogao odlučiti, odlučio sam odabrati prvu koja mi se dopala odmah u trgovini. Ali čekalo me toliko raznovrsnosti da je izbor bio težak i želio sam kupiti nekoliko opcija ... Ne znajući što bih drugo odjenuo s tim bojama, nisam mogao odoljeti i kupio sam ove tri:
Dior Vernise zaboravite-ne-694, Dior Vernise Riviera # 537 i Dior Vernise parfem Waterlily # 504
Detaljno mišljenje: Kako sam se odlučio za Diora ne znam :))) Ja sam uporni manijak Chanel. Ali Diorova je paleta bogatija i pomislila sam da ih moram isprobati! Iskreno, nisam požalio kupnju, postojao je samo jedan nedostatak - sjaj.
Prvo što me je pogodilo bila je veličina četkice Nakon Chanela, ovo mi se činilo baš poput četke za slikanje :))), ali nanošenje laka je poprilično prikladno! Samo nekoliko poteza i nokat je potpuno prekriven, glavna stvar je da ruka ne treperi :)) Konzistencija je također dobra: gusta, sjajna. Ali, ovisno o nijansi, postoji razlika u primjeni. Na primjer: Riviera se nanosi savršeno i u jednom sloju, a Waterlily i Forget-Me-Not sjaji, i to s istom količinom na četkici. Sjaj je jednostavno nevjerojatan, zaista impresioniran! ALI! Što me uznemiruje - nestaje bukvalno u jednom danu: ((((ovo nisam primijetio za Chanel: dugo drže sjaj). Kako popraviti situaciju? Naravno, s gornjim premazom :))
Što je s upornošću? I ovdje sam bio stvarno sretan: otpor je 3-4 dana manikura, a još veća pedikura! I bilo mi je drago što se ne odvaja od vrhova dugih noktiju.
Sažetak: Svidjeli su mi se lakovi, jedini negativ je kratkotrajni sjaj i za mene osobno veličina četkice.
Pa, na primjer: u jednom sloju

još jedan slojcijena: oko 1300 bez popusta
Ocjenjivanje: kruta 4
Hvala svima koji su pogledali. Nadam se da nije izašao beskorisni post :)
Tvoja Asta.

Pogledajte video: How to: MAT NOKTI by Fashion Babe (Siječanj 2020).

Loading...