Blogovi

Oh ovaj prasak

Djevojke, zdravo svima! Nikada nisam mislio da ću objaviti svoje fotografije ovoj zajednici tražeći savjet o mom izgledu. Ali ipak sam se odlučio na to. Činjenica je da kad čitam takve postove, ili bolje rečeno, komentariram ih, jako mi se sviđa kakav savjet djevojke daju. Mnogi se podudaraju s mojim viđenjem situacije. Ne mogu adekvatno procijeniti sebe. Obično mi se sviđa način na koji izgledam ... ali istodobno, mnogi ljudi oko mene mogu dati takve komentare: "ovo vam odgovara, ali jučer je bilo tako". A sada govorim o svom rubu. Već oko 6 godina hodam s ravnim klasičnim praskom. Imam kovrčavu kosu, pa je moram izvlačiti svaki dan. Šiške nisu iznimka. U isto vrijeme, grozno me gnjevi kad ona slabo leži i neravnomje se reže. Razumijete, pruža mi puno neugodnosti. Napokon, čim počne padati kiša, moja savršena frizura pretvara se u maslačak (iako sam se naučila gotovo nositi s tim). Sama je rezala šiške ... jer nikad nije pronašla frizera koji bi savršeno mogao raditi svoj posao, nažalost.
Vjerojatno ste se pitali zašto ne mogu ni na koji način odrasti tu glupu pukotinu? Sve je jednostavno. Svi oko mene, uključujući moju majku i majku, prevrću se očima svaki put kad nataknem prasak. A oni kažu, kao da se dogovaraju, "Pa, to ti ne odgovara!" Mami se ne sviđa to bez praska. Vidim istočne osobine naslijeđene od moga oca (ne, ne, njihova je veza normalna). Šiške koje je rekla omekšavaju ih. Općenito, priča je duga i nezanimljiva. Samo sam čvrsto odlučila uzgojiti svoje rubove i znatno olakšati svoj život. Pa želim saznati, djeluje li doista tako zločinački? Ukratko, djevojke kojima ne smeta vidjeti nekoliko mojih fotografija u varijacijama i daju mi ​​savjete o frizurama, dobrodošli!
Naslovna fotografija pokazuje kako sada izgledam. Ispod su aktualne fotografije s položenim šiškama:
Ovdje fotografija nije baš kvalitetna, ali ipak. S kratkim razvedenim praskom:
Periodično stavljam šiške na jednu stranu:
Primjerice, kad me potpuno muči ili na moru, stavljam je ispod povez. Eto, tu je vidka, nos mi se ljušti, obrve su mutne. Djevojke, tako da sam normalna:
Ili ubod:

A prije sedam godina izgledao sam tako. Prije nego što izrežete šiške. (Pitanje je koliko tona šminke je tada bilo na meni?):

A pitanje je: Kako je sve bolje, sa šiškama ili bez njih? U principu, spreman sam ga početi uzgajati, ali ako većina odluči ono što ne vrijedi, ostavit ću sve kako je. A oni koji su uzgajali šiške, kako su to stavljali unutra i van, kako bi frizura izgledala pristojno?
Djevojke, hvala vam puno na pažnji!

Pogledajte video: AMV Beyblade burst super z monster (Travanj 2020).

Loading...