Blogovi

Armanijev kod Giorgio Armani

Iskreno - ne sjećam se zašto smo dobili ovaj miris. Ili u gostovanju, isprobani u carini, ili zavedeni dizajnom ili oglašavanjem.
No rezultat je, kao što se često događa, bio uspješna akvizicija ...


Opis proizvođača i piramide:
Inspirisan uspjehom Armani Mania, Giorgio Armani lansirao je novi muški miris Armani Code. Oštar, orijentalni miris stvoren je za elegantnog, uspješnog, modernog čovjeka koji razumije pravu cijenu stvari i osjećaja. Izdvaja se među ostalim snagom svog šarma, živi punim životom uživajući u svakoj minuti. A u tome će ga podržati parfem elegancije i iskušenja, sastavljen od sofisticiranog citrusa, odvažnih začinjenih i hrabrih drvenih nota.
Početna napomena: limun, bergamot.
Napomnite "srca": maslinovo cvijeće, anis.
Završna nota: svijetle note duhana, kože, leđa.
Detaljno mišljenje:
Jako mi se sviđa dizajn boca! Ova vitka boca od teškog stakla izgleda na polici i u rukama je vrlo plemenita, ništa više, ovo je cijeli Armani. Unatoč činjenici da je bočica glatka, ne klizi iz ruku, a izuzetno je prikladno držati je. Sam dizajner rekao je u jednom svom intervjuu da je boca posebno stvorena u obliku satenskog režnja rukava od tvida agent 007. Neću reći da izgleda da imam više povezanosti sa čašom, ali dizajner to zna bolje.
Ako dizajn ostavite samu i ocrtate miris, onda definitivno mogu reći da je lijep. Vrlo je bogat, dubok, ali istodobno plemenit i prilično je prikladan za dnevnu odjeću, kako za odijelo, tako i za ležerniju odjeću. Parfem je vrlo postojan, a traje do večeri. Vrlo je, vrlo teško opisati mirise, ali možda moja boja povezanost može prenijeti? Miris je ljubičast, ali ne bobičast ili mošusan, već s mrvicom duhana i kože i s dozom orijentalne arome. Sve to stvara vrlo atraktivnu smjesu.
Pa, nisam mogao a da ne podijelim sa vama fotografiju dva kozmetička proizvoda iz Armanija u blizini - je li istina da je dizajn sličan?) U tome ima nešto futurističko ...


cijena: 63 eura za 125 ml u bescarinskom Frankfurtu

Pogledajte video: SÌ by Giorgio Armani - The new film starring Cate Blanchett - Long version (Veljača 2020).

Loading...