Blogovi

Njega kose smeđe riže

Pozdrav svima. Želim s vama podijeliti svoje mišljenje o napuštanju Brown Ricea.
Kliknite ...
U vječnoj sam potrazi za dobrom njegom kose. Ovu seriju koristim od siječnja, ali ni ne razmišljaju o završetku. Moja prirodna kosa je kovrčava, dugačka, redovito ih bojim, nema razdijeljenih krajeva (ttt), kosa je puhasta, vlasnici kovrčave kose razumjet će me
Ova serija je vrlo hvaljena i naravno da sam je i ja morala isprobati, pa sam je kupila sve odjednom - šampon, regenerator i masku.
Krenimo redom. Šampon protiv vlage od smeđeg riže

Općenito, "zakačena" su mi posljednja 2 obećanja proizvođača. Pa, tko je protiv brzog rasta kose i smanjenja njihovog gubitka?
Ono što me u početku uznemirilo kod šampona je to što je pumpa bila pukla, nije pumpala šampon, pa ga i dalje moram odvrnuti i strugati. Sitnica, ali svaki put vrlo osnažena.
Miris svih proizvoda je isti - ugodan s kiselinom, čini mi se da miriše na grejpfrut i limun.Šampon nije gust i nije tečan - zlatna sredina, bijela, biserna. Dobro pjeni i nježno ispire kosu. Prvi put kada sam koristio ovu seriju, stvarno sam primijetio smanjenje gubitka kose, ali tada se moja kosa navikla na ove alate i počela je ponovo ispadati. Nisam primijetila ubrzani rast - kosa je rasla kako raste. To je samo dobar šampon, ne mogu ništa više reći o tome.
Sredstvo za vlaženje od smeđe riže

Kondicioniranje je ugodne nemasne konzistencije, s nešto isprepletenih (zrnca pijeska) ... zašto ?! Moramo ih pažljivo oprati s kose. Kosa nakon što je glatka, nije preopterećena. Volumen kose ne ubija regenerator za moj ukus je lagan, za masnu kosu bit će upravo to, ali nedostaje mi hranjivosti / hidratacije iz nje.
Smeđa riža vlažna maska ​​za kosu

Maska je nemasna, ima prilično laganu konzistenciju, podsjeća me na jogurt na neki način, baš kao i s nekim zrncima pijeska. Nanosim je na vlažnu kosu ispod šešira, oko 30 minuta. Dobro hidratizira, kosa nakon što je glatka, nije preopterećena, ali opet nedostaje prehrane. Po mom mišljenju, prilikom kupnje ove serije, trebali biste kupiti jednu stvar - bilo masku ili klima uređaj, jer nisam primijetio veliku razliku među njima. Ima veliku potrošnju, zbog lagane teksture, podsvjesno ga više razmažem
Ako kroz čitavu seriju napravite općeniti zaključak, onda mi se svidio ovaj odlazak. Pogodan je za djevojke koje nemaju posebne probleme s kosom, ali ova je serija prikladna za sjaj i zdrav izgled kose. Također, čini mi se da je ova serija pogodna za djevojke s masnom kosom, jer teksture su lagane i kosa se ne preopterećuje. Za prirodno kovrčavu / suhu kosu ovi su proizvodi malo slabi, mada općenito dobra opcija.
Kome je stalo da mi pogleda kosu - Tyk, izgled se od tada nije promijenio.
Cijena: svaki lijek 500 rubalja
Trajanje upotrebe: 5 mjeseci
Ocjena: 4 (solidna četiri zarađena)
P.s. Vrlo je zanimljivo čitati mišljenja onih koji su upućeni u skladbe. Ima li što dobro?

Pogledajte video: Jesu li vitamini put do zdravoga života? (Travanj 2020).

Loading...