Blogovi

Šminka za oči

Dobra večer svima! Jučer je u All-Russian Exhibition Centre bio posljednji dan umetka posvećenog Indiji. Moje kupovine uključivale su bezbroj šalova, amla ulja i kajal - eyeliner-a u obliku štapića u obliku konusa.
Khajal je vrijedio oko 50 rubalja, pa se nije dugo razmišljalo uzeti ili ne. Što se tiče izgovora ... i ja sam dugo vremena smatrao da je ispravno reći kajal. Ali tijekom protekle godine ovdje kod kozmetičarke i jučer od prodavača čuo sam upravo takvu varijantu izgovora.
Naravno, bio sam nestrpljiv da isprobam ovaj eyeliner, a šminkao sam se jednostavnom.
Odmah ću reći da je kao podloga ispod sjena, umjesto klasičnih kozmetičkih olovaka, kajal jednostavno veličanstven! Napuhan bez napora, u izmaglici. Naravno utisnut je na kapku (u naboru, budući da se sastav štapića na kajalu i dalje razlikuje od običnih eyeliners). Ali u ovoj šminki sakriti tu manu nije bio problem.)
Dakle, sama šminka shema i proizvodi koje sam koristila.

Za početak s kajalom nacrtamo strelicu na gornjem kapku i na unutarnjoj liniji.


Uzmem ravnu elastičnu četkicu i ugasim kajal do nabora vjeđe


Lagano brišućim pokretima nanesemo crne sjene na pokretni kapak


Sljedeći korak: Satenske sjene sjene (sugerirao sam da se ova nijansa može nazvati taupe) nanose se na vrh crne sjene i izdižu se iznad nabora, crtajući luk. Postupno nestajemo.Prostor ispod obrve ispunjavamo neutralnim sjenama, a bež "povlačimo" na naš luk odozgo prema dolje i na taj način omekšavamo luk sjenom.


U unutarnjem kutu nanosimo biserno bijele nijanse


Kadzhal je toliko mekan da je količina nanesena na vodenu liniju dovoljna da zasjeni očni kapak ispod trepavica (nešto nespretnog izraza.))
Osim toga, kajal taupe popravljamo sjenama na vrhu.
Petlja kroz trepavice maskara

Evo na kraju ispala opcija

Ali želio sam ojačati govornu prepreku
I tako ...


Da, imamo ovaj lak za cipele! :) I dodao sam još Bollywood


Evo šminke koju sam dobila s kajalom. Hvala na pažnji!

Pogledajte video: Sminkanje sa Jelenom BROWN CUT CREASE (Siječanj 2020).

Loading...