Blogovi

Dok sam otišao u trgovinu za Chanel, i vratio se s Pupa Lip Perfection Ultra Reflex 01

Dobar dan svima!
Počet ću s kratkim uvodom. Već dugo želim sebi kupiti blistav sjaj Chanel Levres Scintillantes br. 98 Galactic ili br. 139.
Zašto? Jer je to KANAL, jer svi imaju i ja to isto želim, jer se svima sviđa i ja bih to također trebao. Ali kad dođem u trgovinu, pokušam mnogo puta, pomno pogledam, razumijem da me nema dovoljno ... blještavilo, glamur, pjenušava površina! Gdje je ona, jer joj svi obećavaju ?! Teško je nanijeti na usne, sjaji osrednje, u čarapi ga stalno osjetim na usnama, ne volim spužve u sjaju, već četke. I na kraju premjestim na drugi štand i tamo pronađem nešto što mi potpuno odgovara.
Želim odmah reći da volim luksuznu kozmetiku, a kad me savjetnica dovela do štanda za kozmetiku Pupa, nategnula sam se. Ali tada sam ugledao tu iskru i zaljubio se.


LIP SAVRŠEN ULTRA REFLEX
TEKUĆI LIPSTIK - EKSTREMNI SJAJ

Ovaj tekući ruž daje blistavu boju zahvaljujući svijetlom sjaju i savršenom nanosu. Sadrži želatinova ulja koja daju izvanrednu kremast sjaj polimeri za maksimalan sjaj i ekstrakt cvijeta lotosa za umirujući i omekšavajući učinak. (informacije sa službenog web mjesta marke)
Imam nijansu 01.


Pronašla sam upravo ono što sam tražila - iskre se, svjetluca, ne širi se, ne isušuje usne, ne klizi i nigdje se ne začepljuje, četkica je za mene vrlo zgodna, praktički nema mirisa, ima blagi nagovještaj slatkiša, tekstura je masna, nanosi se lako, klizi po usnama.
Sada je fotografija u različitoj rasvjeti.
bljeskalica:

Na suncu:


Ovo su isječci s fotografije na odmoru:


Ovo je i s odmora, fotografija nije posve uspješna, ali općenito se vidi kako to izgleda:

Ovo je u zatvorenom, po vedrom vremenu, to izgleda kao uobičajena gola:

Moja ocjena: 5 od 5.
Period ispitivanja: mjesec
Cijena: oko 350 rubalja za "zlato" u RIVES GOSH-u.
Zaključno, želim reći - svejedno, vjerojatno moram kupiti Chanel sjaj da bih bio tamo, i smiriti se.

Pogledajte video: PRESPAVALI SMO U TRGOVINI! . TheSikrt, Bruno Lukić & 10ficho (Travanj 2020).

Loading...