Blogovi

Dvije "gole" djevojke

Dobar dan svima! Želim podijeliti svoje vrlo ugodne kupnje. Naravno, nisam mogao odoljeti i potrčao sam kupiti slatkiše u Latualu za dionice, bio sam u velikoj zamisli oko izbora drugog, želio sam kontrast, ali na kraju je drugi također postao u stilu nude. Pa, krenimo ih gledati.
1. Lancôme L'absolu Nu 203.


Ruž za usne ima ružičasti podton, s sjajima koje su uočljive, kada ruž brišete s usana, ostaju.
Gustoća se može mijenjati ako se nanosi u jednom sloju bit će sjajna i jedva primjetna, a u dva sloja na usnama fondant je gušći i potpuno prekriva urođenu boju usana. Što se tiče izdržljivosti, ona traje 3 sata, pod uvjetom da nećete jesti, ali nakon što je pojedete, ostavite samo iskre. Ne osjećam vlaženje iz nje, vjerovatnije je isušivanje, ali unatoč tome izgleda vrlo elegantno)))

Ocjena 5
Trošak je oko 1400 rubalja.
2.Dior Addict ruž za usne 414 (casual gold).

Pa, ovaj ruž je upravo šik, vrlo svilenkast i dobro se brine za vaše usne. Univerzalniji od lank-a nazvan je "i u svijetu i u njemu." Podton je bež, rekao bih meko bež. Ovaj ruž-sjaj, svjetliji je i vodeniji, dok je Lankom gušći, zbog toga Dior se može nanijeti i na ne sasvim savršene usne. Da ne kažem da je uporna, vole jesti usne, za sat vremena to će definitivno biti dovoljno. Mislim da sam se odavno sprijateljila s ovim ružem!

Ocjena 5+
Trošak je oko 1200 rubalja.
Bilo bi mi drago kad bi bilo korisno!
Zovem se Saša, prema meni na "ti".

Pogledajte video: Tajči - Dvije zvjezdice (Siječanj 2020).

Loading...