Blogovi

Dobro zaboravljeni stari. Sjene L'oreal Wear Infinite Catwalk prozora

Dobar dan svima! Danas, dragi moji kozmetičari, želim vam reći o jednom proizvodu koji me ugodno iznenadio i čak potaknuo na pisanje posta. To su sjene prozora L'oreal Wear Infinite Catwalk koje sam potpuno neočekivano pronašao među svojim stvarima koje su pohranjene kod moje majke. Moram reći da već četiri godine ne živim s majkom, odnosno da su Sjene barem pet godina. Ali to me nije zaustavilo, jer su mi se boje jako svidjele i uzela sam ih sa sobom na eksperimente)
Dakle, evo kako izgledaju:
Pokušao sam prstima
pigmentacija se jako svidjela, iako je najsvjetlija, zlatna nijansa nešto niža od ostalih. Stavila ga je na ruku, iako je bilo pristojno nemoguće fotografirati pristojno. Iznad sjene bez baze, dno s bazom od Artdeca
Bez baze zlata uopće nije vidljivo, s bazom također nije jako pigmentirano, ali ovaj je problem riješen prilično neočekivano. Nanijela sam korektor na cijelo kapke umjesto baze, također od Artdeca, i sjene su postale jako svijetle! Napravila sam nekoliko opcija šminkanja, koliko je mojoj mašti bilo dovoljno. Evo nekih od njih.

ima svijetlo zlatno nijansu (još uvijek u podnožju, dakle ne baš svijetlu), jorgovan je najmračniji na podlozi olovke. Ne znam baš kako se sjenčati, pogotovo tehnikom olovke, pa molim te ocjenjujte moj posao ne previše strogo))
Ovdje sam pokušao fotografirati na dnevnom svjetlu, nije se baš dobro snašlo, budući da skoro da nemamo sunca, ispalo je nekako
I evo dvije zlatne nijanse

dnevna svjetlost

ipak, ova se opcija pokazala možda najupečatljivijom. Ne obraćajte pažnju na trepavice, nešto su za mene ispale jako loše)))

ovdje dnevno svjetlo i kvaliteta fotografije ostavljaju puno za poželjeti, moj fotoaparat danas je nešto izvanredno ((((
I još jedna opcija koja mi se najviše svidjela i najmanje sam željela fotografirati


Rezimirajući sve gore navedeno, želim reći da sam oduševljena sjenama! Sigurno ću ih koristiti, u početku sam se bojala, ali tada sam izvela nešto poput alergostera, stavila ga na ruku na stražnji dio lakta, prošlo je nekoliko sati, nije bilo nikakvih reakcija, a jučer sam cijeli dan provela sa zlatnom šminkom. Pored toga, više sam puta čuo da je za proizvode sa suhom teksturom rok trajanja uvjet (sjetite se meteorita) i ako se ni tekstura ni miris nisu promijenili, tada ih čak možete koristiti. Sjene sjene su suhe, nanose se lako, drže se dulje vrijeme, ako s podlogom, onda 6-8 sati, a na korektoru još dulje (to je njihova osobitost). Pirjanje je također dovoljno jednostavno. Pigmentacija je izvrsna, boje su izvrsne, općenito, mogu ih procijeniti samo 5, a s obzirom na njihovu časnu dob, zatim s 5 uz puno plusa!
Rok upotrebe je oko pet godina, ali s vrlo dugom pauzom, da budem iskrena, koristila sam ih jednom ili dvaput prije, nakon što sam ih ponovo otkrila, koristim ih malo više od tjedan dana.
Koliko se sjećam, cijena je bila oko 10-12 dolara, što je ujedno i njihova neosporna prednost. Još uvijek ne mogu shvatiti zašto sam ih i dalje napustio i potpuno zaboravio na njih.
To je sve što sam vam danas želio reći, želim vam svu nezemaljsku ljepotu.
Ja sam Natasha, za mene na "ti" (već pišem poeziju, moram)

Loading...