Blogovi

Moj ruž je moje bogatstvo

Ruž za usne Dior Addict, 762, ruž za usne Giorgio Armani Rouge d'Armani, 509, Rouge G de Guerlain, 73 Ensolence ruža, Missha Signature Glam Art Rouge, SPK 101
Cijeli svoj svjesni život koristim samo ruževe. Možda zato što je većina mojih muškaraca mrzila sjaje za usne. Možda zato što je moja majka cijeli život bila opsjednuta ružima i sve su police i ormarići uvijek bili ispunjeni cijevima različitih veličina, oblika i boja. Kao rezultat toga, zastupnik sam odreda ljubavnika. I danas želim upozoriti na vas 4 različita ruža za usne iz moje kozmetičke torbice.
Odmah želim sve zamoliti za oproštaj od uzorka pri prirodnom svjetlu, ali bijele noći nisam mogao pronaći umjetno svjetlo.)
Počet ću, vjerojatno, s najpopularnijim ružem za novije doba - Ruž za usne Dior Addict, ton 762.

Općenito, samo po sebi ovu nijansu ružičaste nazivam vulgarnom. Unatoč činjenici da je boja prilično svijetla i zasićena, na usnama izgleda osjetljivo, premaz nije gust, radije podsjeća na sjaj. Jednostavno se uklapa, ne valja se u bore. Spužve na ovom ružu su vrlo udobne. Osjeća njegu i hidrataciju. Ako govorimo o izdržljivosti - niti Dior Addict, niti bilo koji od ostala 4 ruža za usne, osim Armanija, ne možemo nazvati stabljikom. Ali ne volim postojane ruževe, usne nakon njihove upotrebe su vrlo suhe. Ali o tome više na primjeru Rougea d'Armanija.
Prvo, koga briga za moje usne kod negligea - fotografija ispod.

Pa, ne baš u neglige, nanijela sam balzam prije fotošuta.
Poput usana za usne Dior Addict, ton 762 ležao je na usnama:

Ocjena: 5
Cijena: oko 1000r. uz maksimalni popust u WG
Ispitno razdoblje: pola godine
pomada Giorgio Armani Rouge d'Armani ruž, ton 509

Tada sam kupio reklamu - "Izuzetno postojani ruž, do 8 sati intenzivne boje ..." bla bla. Eto, na djevojci u reklami ovaj ruž je izgledao sjajno. Što se o meni ne može reći. Iskreno žalim zbog kupnje. Iako sam tražila stabilan ruž, čak i ako traje najmanje 24 sata, glavno za mene je dobro stanje usana. Usne se užasno osuše nakon ovog ruža. Prevlaka izgleda poput masnog laka za cipele, ne leži uredno, podcrtani su svi nabori i ljuštenja, koža ne diše. Općenito, ovaj ruž samo po sebi smeta. Od prednosti mogu imenovati samo prekrasnu nijansu koja mi jako dobro odgovara.
Što se dogodilo:

Ocjena: 3-
Cijena: 1300 u IDB-u
Razdoblje ispitivanja: 3 mjeseca
Ali ključ ćemo promijeniti u glavni!
Moj sljedeći favorit je ruž Rouge g de guerlainton 73 Ruža Ensolencija
Pa, recite mi iskreno, kako možete prijeći ovaj čarobni slučaj? Ovo je samo neovisni stilski dodatak. Osobno sam poslušao!


Negdje sam pročitao da je čak i draguljar imao ruku u razvoju slučaja. Zašto to nije ingoti bijelog zlata? A njezin sastav nije ništa manje dragocjen; ruž za usne sadrži rubin u prahu. Dakle, cijena zagrize ...
Sada, nekoliko riječi o teksturi: vrlo je lagana, dok je boja zasićena. Usne izgledaju prirodno i plemenito. Osjeća se učinak hidratantnog balzama.
Na usnama:

Ocjena: 5
Cijena: oko 2000 rubalja (bez popusta, zaboravio sam karticu s popustom :)
Termin ispitivanja: pola godine
Još jedan ruž u lijepom slučaju, koji nisam mogao mimoići.
Missature Gnat Art Rouge Korejska Missha SPK 101

A ni sama fudgija nije loša. Odlično se uklapa. Istina, za mene je premaz mastan, ali traje dugo, ne lebdi. Naravno, s Guerlainom i Diorom se ne mogu uspoređivati, ali to se može zamisliti. Glavna stvar koju sam "zavodio" u ovom ružu je sastav. Sadrži blago peptide i morski kolagen. Možda sam zbog toga, možda zbog samohipnoze primijetila da su usne nakon nje glatke i nježnije (primijetila je i moja omiljena;)
Istina, čini mi se da sam pomalo griješio, prestar je za mene, ili tako nešto. Ali ne brinem, zauzvrat, moja majka, tetka, tetkina djevojka itd.) Već stoje na ovom ružu
Evo Missha ruž na usnama:

Ocjena: 4
Cijena: 480 rubalja
Razdoblje ispitivanja: 1 mjesec

Pogledajte video: Hajrija Gegaj - Lazu te duso lazu - Audio 1998HD (Siječanj 2020).

Loading...