Blogovi

Ljubičasta orhideja za zelene oči - IsaDora Light & Shade sjenilo za oči # 82 mava

Pozdrav, ljepotice!
Ovaj post, gotovo spreman, skuplja prašinu u mojim skicama više od mjesec dana. Nije mi pošlo za rukom napraviti ljubičaste zadimljene oči zbog kojih je sve pokrenuto i kupljena je paleta. Ali sada, čini se, našao sam pristup ovoj podmukloj nijansi. Što se dogodilo - pogledajte ispod rez.

Kućište je prilično lijepe, sjajne plastike. Čak sam i napravio takav kolaž.
Sasvim mali, lako se uklapa u dlan.
Ovako se maksimalno otkriva.
Uključena je spužva s četkom, mala, naravno. Ali za post su ga sve šminke napravile kako bi dovršio sliku.
Nijanse su bliže. Svjetlo - prašnjava ružičasta i lila. Tamno ljubičasta. Dugo sam željela isprobati takvu nijansu za sebe, i to u mat izvedbi.
Na suncu:
U hladu:

Swatch pri ruci u različitim uvjetima osvjetljenja. Vidi se da su sjene dobro pigmentirane. Ostavljen bez baze, desno u dnu Art Deco.

Sada dio "umjetnosti".
1. Šminka pomoću svijetlog sjenila na cijelom pomičnom kapku, a tamnog u kutu.


2. Ovdje sam prvo na svijetlo podnožje nanio pomični očni kapak, a zatim tamni na njega i dodao bijelu kapricu. (Pokušao sam oživjeti.)


3. Pa, zapravo, nešto poput zadimljenih očiju.
Tada je izašao snag. Isprva sjene nisu htjele biti sjene, leže na tonalnoj osnovi. Tada su mi upadale u oči (malo prašinu), a suze su tekle po struji. Morao sam sve oprati. Drugi pokušaj (sljedeći dan) opet je završio na isti način - suzama i pranjem. Odlučio sam da postoji alergija u hladu i odložio ih. Ali danas sam odlučio ponoviti svoje pokušaje. Prvo je nanosila concealer na cijeli kapak, zatim bijelu mat nijansu (# 101) iz Art-makeup sjene, a na vrhu je pažljivo nanijela samo tamnu nijansu iz palete i nije nanosila duž vrlo cilijarnog ruba, već je dodala crne mat sjene kao eyeliner. U unutarnjem kutu i ispod obrva - mat bijele sjene.Umjetnička šminka.
Evo što se dogodilo.


To je sve. Čini se da je sveukupno dobra sjena. Volim nijanse. Sjene se ne pokazuju jako (ako pucate četkom), prašine su vrlo malo.
Njihova trajnost je upravo nevjerojatna - ostaju izvrsni do kasno uvečer. Prvu opciju sam učinio tri puta, pa se provjerava.
Razdoblje ispitivanja: Imam sjene malo više od mjesec dana, korištene 5-6 puta.
cijena: prije popusta oko 550 rubalja. u trgovini Ilʹle de Beauté.
Hvala svima na pažnji!
Pozdravi, Nick.

Loading...