Blogovi

Garnier: "Pažljivo odlazak." Meko sredstvo za uklanjanje šminke

Ovo je jedno od proračunskih sredstava za uklanjanje šminke, kupljeno u prolazu ili povremeno :) Proizvod je dizajniran za njegu osjetljive kože, a izgled bočice to skladno naglašava. Pa, istina je, kupio sam je jer sam vjerovao da tako nježni losion ne može biti agresivan. I, treba napomenuti, nije bilo daleko od istine.


Osjetila: dvofazna, sastoji se od tekućine za čišćenje i ulja i ulja za čišćenje. Ako ga dobro protresete, neko vrijeme ostaje homogen. Sastav ne inspirira (međutim, gotovo me nigdje ne inspirira), međutim, prema riječima proizvođača, ne sadrži alkohol, parfeme i boje. Vjerojatno leži s bojom (zašto bi jedan od dijelova proizvoda bio plav?), Ali stvarno nema alkohola i parfema. Proizvod je mekan, mastan, ako se nanosi na lice i oči ne uzrokuje nelagodu.
Rezultat: šminka se dobro uklanja (uključujući maskaru), prvi put. Čak sam stekao dojam da, poput novonastalih hidrofilnih i ostalih ulja za pranje, i ovaj proizvod otapa kozmetiku. Tek nakon upotrebe na licu ostaje masni masni film koji se vodom ne ispire. Ali, zahvaljujući senzacionalnom sustavu "japanskog pranja", sada svi znamo da nakon uklanjanja šminke nužno operemo lice gelom / sapunom / naš odgovor. A gel / sapun s uklanjanjem preostalog filma uspijevaju se nositi s praskom.
Potrošnja je prilično velika (dobro, ili sam toliko neekonomična), više od polovice boca iscurilo je tijekom mjeseca korištenja.
Ocjena: 5 (ne mora imati, ali u cjelini zadovoljan)
cijena: 150 rub (200 ml)
Period ispitivanja: više od 3 mjeseca

Pogledajte video: Laurent Garnier Boiler Room x Dekmantel DJ Set (Listopad 2019).

Loading...