Blogovi

Recenzije Shiseido svjetla za saten boje

Dobra večer, dame! Želim pregledati jednu zanimljivu nijansu Shiseido sjene za mene ... koju sam kupio umjesto Chanel Khaki
Pozadina: Otišla sam na Letual for Dior ruž za usne ... Nije bila prava nijansa. Odlučio sam uzeti sličan Chanel - također nije dostupan! Ta me "laboratorijska akcija" u tom trenutku razljutila! Tada sam se sjetila što želim Chanel sjene, odnushki boje Khaki. Nikad nisam imala takvu hladovinu! Ali naravno da nisu bili u ovoj trgovini! Vidjevši moje potpuno razočaranje i zaprepašćenje, kontra su me odveli do štanda Shiseido i istaknuo s nadom boje koja je slična Chanel Khakiju ... samo malo više siva ... Stvarno sam želio kupiti taj dan nešto i odlučio sam uzeti! Naknadno nije požalila! Mala crna plastična futrola s ogledalom koje se prikladno otvara više od 180 stupnjeva, i s odvratnom četkom paralona.Pogledajmo bliže boju (pri dnevnom svjetlu na prozoru):
Sada na ruci s bazom i bez:Ovdje možete vidjeti da su podnožje tamnije i prelaze u "mokri asfalt". Ali pred očima mi se čini ...
Detaljno mišljenje: Sjene dobre kvalitete. Ne klizi se (mada nisam pokušao bez baze). Tekstura je prilično meka, lako se upisuje na spužvu (čak sam naučila kako ih nanositi s rodnom spužvom). Lako slojevito, tj. Možete mijenjati gustoću sjene. Perje mi nije pravilo posebnih problema (ako se nanosi četkom, bolje je ugasiti). Pogodno za dnevnu i večernju šminku. Imaju svjetlucavu svjetlucavu svjetlost. Općenito, nijansa je topla. Naglašava zelene oči, mislim da je vrlo pogodna i za smeđe oči.
Sada je najzanimljiviji dio Swatch šminke sa Shiseido sjenkama:

Koristila je svijetlu nijansu iz Chanel palete "Prelude" ispod obrve. Sada u duetu s tekućim ljetnim koraljnim sjenama Dior:
Ovo su sjene koje su nadopunile moju torbu za šminku!
Ocjenjivanje: 5
cijena: oko 1000 rub
Trajanje upotrebe: 3 tjedna
Hvala na pažnji! Ja sam Alina, meni na "ti"

Pogledajte video: iFhone 8 Commercial Leaked! (Siječanj 2020).

Loading...