Blogovi

Lancome Hypnose & L'absolu Rouge

Dobar dan svima! Ovaj post će biti oko dva moja najčešće korištena proizvoda marke. Lancome - maskara Hypnose i ruž za usne L'absolu Rouge - 250 bež Mirage, Svi detalji ispod reza;)

Započet ću s poznatim i voljenim lešanom - Lancome hipnoza (Imam klasičnu crnu, nije vodootpornu).

Ova maskara bila je poklon za mene od mog dečka 8. ožujka. Svjesno sam odabrao dar jer u to sam se vrijeme odlučio postepeno prebaciti na luksuzne proizvode. Pa, da se spasi * podmukli smijeh * i momku se vrati poklon, izbor je pao na Hypnose (na moj odabir ovog trupla utjecale su brojne pohvale). Tako sam dobila svoju prvu luksuznu dugo očekivanu maskaru, sada o svim svojim dojmovima o njoj za sve ovo vrijeme.
Opće mišljenje:
U početku sam, priznajem, bio razočaran u nju. Hipnoza je deklarirana kao maskara, daje volumen, ali na trepavicama nisam osjetila nikakav volumen. Da, i ona mi je zalijepila sve trepavice u 5 komada. Pokušala je s prijateljicom - njezin učinak je bio isti. Okej, mislim da joj trebamo dati vremena i naviknuti se na to. I doista, nakon otprilike dva tjedna, konačno je prestala lijepiti trepavice i počela ih odvajati. Iako poseban volumen, po mom mišljenju, još uvijek nije dodao.
Sada su glavne razlike od mnogih maskara (uvijek je bilo zanimljivo znati kako se maskara razlikuje od luksuza):
- Ne raspada se. Čak i ako trljate oči, "sjedi kao prikovana. S njom možete biti mirni i ne brinuti se da je maskara pala i od očiju napravila pandu.
- Iako nije vodootporan, podnio je test poplave suza i kiše. Nije mi ostavila gadne crne tragove lešina koji su curili iz suza, uporno je pokušavala ostati na ciliji (iako ih je zalijepila na tri komada, glavna stvar je da se nisu proširile).
- Cilija s njim je vrlo mekana na dodir, nema plastičnog učinka na trepavice.
To su svi kriteriji po kojima se ova maskara ističe. Ali još uvijek nije savršen, postoje i neki nedostaci:
- Prilično raspoložen. Ponekad dobro boji i odvaja trepavice, a ponekad ih posebno zalijepi.
- Nema deklarirane glasnoće, IMHO slika kao dio "nude efekta".
Također želim dodati da su mnogi rekli da je ovu maskaru teško isprati, ostavljajući crne krugove. Po mom mišljenju, ispere se na potpuno isti način kao i sva ostala trupla. Nisam primijetio tako velike probleme prilikom ispiranja.
Swatch:
Cilija bez trupla:

S tintom:

Period ispitivanja: skoro 3 mjeseca
trošak: 1 100 rub.
Ocjenjivanje: Teško joj je dati bilo kakvu konkretnu ocjenu. Kao što je već spomenuto, ona se ponaša drugačije. Sada je obojena s 3 s minusom, a zatim je savršeno ispravljena. Neka bude tvrdo 4 (za meke cilije i čvrstinu).
Sad o ružu za usne Lancome L'absolu Rouge - 250 bež Mirage.

mišljenje:
Kupio sam ga zimi. Vidjela sam (ovdje na kozmetičarki) swatch ovog ruža za usne i direktno se zaljubila u hladovinu. I to unatoč činjenici da mi bež nijanse ruževa kategorički ne odgovaraju, ionako sam odlučio kupiti isti onaj koji sam na kraju i učinio. Nijansa je zaista bež-smeđa, ali na moju sreću izgleda da dobro izgleda na meni. Ne mogu to nedvosmisleno označiti točno određenom bojom ovisno o rasvjeti, izgleda drugačije - ili prelazi u smeđu nijansu, zatim se stapa s bojom usana, a zatim daje malo ružičastu.
Boca je opremljena prikladnim magnetom koji pušta cijev pri zatvaranju (uz zvuk "chpok"). Tekstura ruževa je kremasta, povremeno mi isušuje usne ako nisu dovoljno navlažene (balzam spašava situaciju). Nekako sam s njom izašla na hladnoću bez balzama - jako sam osušila usne, doslovno sam ih pojela, ali sada je to prilično toplo za mene i ovaj problem više nije bitan. Stabilnost joj nije baš dobra - negdje u sat vremena to je već potrebno ispraviti, a ona ne može podnijeti užinu / piće. Miriše dobro, miris samo dobrog ruža za usne osjeti se kada se nanese, ali u procesu nošenja postaje nevidljiv. Općenito, imam dobre dojmove o ružu, nastavit ću kupovati iz ove serije, ali već u ružičastim nijansama.
Swatch:
Usne bez ruža za usne:

Na ruci (1 sloj):

Na usnama:

Boja usana + boja cijevi:

Pa izgleda na slici s drugim fotikom:

Period ispitivanja: 5 mjeseci
trošak: 1 600 rub.
Ocjenjivanje: 4
Na kraju, cijelo lice s maskarom i ružem za usne:

To je sve za mene, hvala što ste svratili! ^ _ ^

Loading...