Blogovi

Proračunski preplanuli ten s akceleratorom za tamnjenje Eveline

Svima koji sebi ne mogu odreći solarij i ne boji se strašnih sastava - dobrodošli pod mačku.
Pozadina. Ovaj dio se može preskočiti.
Izgaram vrlo brzo na suncu, čak i uz zaštitu. Bojim se solarije, ali ne mogu se odreći predivnog preplanulog tena. Prvo zato što cijelu godinu radim u uredu i ne idem uvijek na godišnji odmor. tj kontakt sa suncem gotovo poput vampira je minimalan. Stoga smatram da je UV čak i koristan. Drugo, ljeti plavkasta koža s burgundskim mrljama od brijanja ili prištićima je noćna mora koju ne mogu gledati. Ne jurim za čokoladnim preplanom, glavna stvar je da me ne pitaš zašto sam tako blijeda i da li se razbolim.
Jako volim kozmetiku za sunčanje, posebno volim dizajn staklenki u stilu Miami Ink (složeni uzorci koji izgledaju poput tetovaža). Ali problem je što obično nisu jeftini. Jednom je jedna od tih staklenki završila u najneprikladnijem trenutku, kada je bila vrlo daleko od Z / P. Djevojka je savjetovala kremu, a ja mu posvećujem post. Bila je skeptična, ali lijepa ravnomjerna djevojka bila je neporeciv argument.
TANIRANJE ACCELERATORA
struktura
dosljednost
Moji dojmovi:
Pros:
Kada se cijedi iz cijevi, čini se da je gusta, ali se vrlo lako distribuira na koži.
Brzo se upija, ali ostaje neka ljepljivost. Čini mi se da upravo zbog guste teksture dobro zadržava vlagu u koži i ne dopušta joj da se osuši.
Miris proizvoda je vrlo lagan, kremasto svjež, standardni za Evelyn proizvode.
Ne sadrži bronzate u automobilu.
Tan je ravan i brz. Boja je vrlo prirodna, blago zlatna, za razliku od moje uobičajene crvene.
Prijateljica (koja je već imala osnovni ten za preplanulost) sunčala se ovom kremom na plaži - također mi se svidjela, koža mi nije izgorjela. Proizvođač piše da prirodni filtri, ekstrakti Shea ulja, oraha, ratana i ß-karotena štite kožu od štetnih utjecaja UVA i UVB zraka, ali iz nekog razloga ne navode koliko često je potrebno ažurirati.
Unatoč prisutnosti mineralnog ulja u sastavu, kod mene ne uzrokuje začepljenje pora ili upale. Iskreno, napominjem da što je prije moguće nakon sunčanja temeljito isperem najmanje skupa, čak i proračunska sredstva za solarij. Ja ga perem s lica direktno u solarijumu, jer vlastiti znoj može izazvati nevolje na koži gore od "štetnih" krema.
A najvažniji plus je cijena! Jeftiniji je od vrećica za jednokratnu upotrebu koje se prodaju u solariju, a kojih je jedva dovoljno za moj mali torzo s visinom od 160 cm.
kontra: teško se isprati. Gel je beskoristan. Kvrgavi sapun za ruke je stvar koja nakon tuširanja koža ne ostaje skliska.
zaključak: Ako se ne bojite parabena-mineralnog ulja - ovo je izvrsno proračunsko sredstvo za postizanje ravnomjernog preplanulog tena. Inferiorniji je od skupljih analoga samo u karakteristikama koje su za mene neprincipijelne. Nije favorit, ali rezultat je vrlo ugodan.
cijena: 23-30 UAH
procjena: 4 (minus za teškoće pranja i ljepljenja)
Period ispitivanja: 2 sezone.

Loading...