Blogovi

Nevjerojatno sjajna paleta sjenila Mabrôok u 6 boja # Morden Edge

Laku noć, dragi čitatelji, kozmetičari)
Kad mi je druga ponuda iz Azije došla kao poklon, prodavač je stavio malu paletu nijansi 6 nijansi - Mabrôok 6 boja sjajna paleta sjenila # Morden Edge, Boje su bile potpuno moje, svijetle, osim što su sjene bile velike sjaje i nisam ni pomislila da ih upotrijebim ... do kišnog dana, dok mi nije dosadno) I u tom je trenutku moj skepticizam ustupio apsolutno oduševljenje, jer Nikad nisam imao tako osjetljivo sjajne sjene.)
Vrlo rijetko koristim sjene zbog nedostatka vještina, ali upravo me je zanimao rad s ovom teksturom, a ako vas, dragi čitatelji, zanima što se od toga može dogoditi, tražim rez.)

Krenimo, prema tradiciji, s pakiranjem: u plastičnom crnom kućištu skriveno je šest nijansi sjenki koje se mogu vidjeti kroz prozore, "prozore". Ako se slučaj zatvori kada se okrene naopačke i otvori analogno "prednjoj" strani, tamo se nalaze ogledalo i gumirani aplikator. Zašto postoji ogledalo - ne mogu to odlučiti, jer Ne mogu zamisliti kako možete podići sjene naopako))

Dakle, postoji samo 6 nevjerojatnih nijansi: kremasto bijela, plavo-srebrna, ljubičasta, brončana, crvena zlatna i kaki. Proizvođač ne daje opis nijansi, pa se morate oslanjati na moj opis) Iako, da budem iskren, neke je teško objasniti uobičajenim riječima.
Pogledajmo ih bliže: ljubičasta, bijela, srebrna;

Khaki, crveno zlato i bronca.


Prije prve upotrebe na sjeni bilo je prskanje sjaja, što me zalutalo, ali nakon prvog niza sjenila nije im bilo ni traga. Sjene su vrlo visoko pigmentirane i imaju vrlo ugodnu, gotovo kremastu teksturu. Zahvaljujući potonjem, lako se tipiziraju, dobro pirjaju i gotovo se ne drobe. Kada se nanese i suhim aplikatorom i četkom, čini se da su sjene "vlažne", pa zbog toga sjene izgledaju akvarelno.

Sada se usuđujem pokazati što sam bio u stanju učiniti s njima) odmah ću pojasniti da ću biti drago samo savjetima i kritikama, kao moja tehnika jako pati,
1. Na bijeloj podlozi, zelenoj i ljubičastoj, zasjenjenoj srebrom.
Ljetno:

Električno svjetlo:
2. Srebro, zlato i bronca.
Ljetno:

Električno svjetlo:
3. Ljubičasta i srebrna, bijela ispod obrve.
Nažalost, samo u dnevnom svjetlu (

4. Na bijeloj podlozi brončano i crveno zlato.
Također samo na dnevnom svjetlu (


Općenito, mogu reći da su mi se sjene doista svidjele, u njima je neka vrsta zanosa.) Morat ću vježbati sjenčanje i tehniku, a mislim da mogu stvoriti nešto vrijedno.
Ocjena: 5
Trajanje upotrebe: 1 tjedan.
Cijena: google - pronađeno, 4 USD
Bit će mi drago što mogu biti od koristi. Vaša Anita)

Loading...