Blogovi

Moja divna "Lovely BB Cream" od kože 79

Pozdrav djevojke!
BB manija me nije prošla. Prije nekoliko mjeseci naručio sam hrpu bb kreme iz Koreje, nakon nekog vremena među svim se fondovima pojavio vođa, sada ću vam reći o tome. Ovo je: BB "Lovely BB Cream" kože 79.

Detaljno mišljenje:
Ova bb krema namijenjena je problematičnoj i tinejdžerskoj koži, sklonoj iritacijama i upalama. (Iako više nisam tinejdžer, moja koža me danas ne čini sretnom). Nijansa ove kreme je samo jedna, ali savršeno mi pristaje, mislim da za mućkaste djevojke, ili obrnuto, to neće raditi za snježno bijele žene. Krema ima prilično gustu konzistenciju, ne teče, lako se maže rukama. BB daje srednje prekrivanje, prelazi u ružičasto-žuti podton.Krem daje izraženi mokri završetak, čini mi se da je proizvođač pretjerao, na mojoj kombiniranoj koži to ne izgleda kao osjetljiv zdrav sjaj, već efekt palačinki. Iako ne volim suhu izmaglicu, nije ni prihvatljivo da imam sjajan sjaj, moram nanijeti puder na nju da uklonim sjaj.
Premaz nije previše gust, tada fotografija pokazuje da u jednom sloju nije mogao potpuno maskirati akne i crvenilo, na nekim područjima mora se nanositi u dva sloja. U isto vrijeme, ovu kremu ne mogu nazvati nevidljivom, prilično je primjetno na koži. Pažljivim pregledom, čak se i meni, po ne baš savršenoj viziji, vidi. Ali ipak, on ne leži na licu s odvratnom maskom, s vremenom se, poput svih svojih bb krem ​​braće, prilagođava koži i postaje manje uočljiv.
Veliki plus je što ne isušuje kožu, ne naglašava naglo pojavio piling. Koža s njim je prilično ugodna, nema želje da se brzo ispere. Ova bb ne izaziva pojavu osipa, ali ja ih osobno ne liječim.
Proizvođač obećava učinak matiranja, ali nije. Lice u početku sjaji "nježnim sjajem", a nakon prašine počinje sjajiti nakon par sati.
Gledamo:
Kap kreme na ruci:
Razmaženo ...:
Možete vidjeti kako je ruka počela svijetliti:

Golo lice. Predstavljam vam "u svom svom sjaju", ispričavam se unaprijed zbog ove strahote, lice mi je postalo crveno nakon pranja, obrve su se spustile kako su mislile

BB krema u jednom sloju. Već je bolje, ali crvenilo i prištići su vidljivi ionako. I sjaj je također vidljiv.

BB krema u dva sloja, sada se ne možete bojati izaći ljudima, praktički nema vidljivih problema na licu, nekoliko velikih ostaje primjetno, lice sjaji još više.

Ovdje se puder nanosi na vrh + još jedna druga kozmetika, moja konačna verzija.
(Plavkasta fotografija bez bljeskalice) Žao mi je, tek sam primijetila da ima poprsje s rumenilom
Općenito, nije najgori BB, naravno da nije savršen, ali po svojoj vrijednosti nije loš! Jedini negativ je sjaj, ali za mene to nije problem, jer sam stavila na vrh pudera.
Ocjena: 4
Trajanje upotrebe: 3 mjeseca.
Cijena: ne više od 10 $
Hvala na pažnji!
Do sljedećeg puta, ja sam Nastya

Pogledajte video: Safet Isovic - Bosno moja divna mila (Siječanj 2020).

Loading...