Blogovi

Aurelia Magnifique manikura pedikura # 02, # 03, # 06

Predstavljam vam takve gizmove! 2 boje u jednoj bočici - jedna za manikuru, druga za pedikuru.
Moram odmah reći da ću ih demonstrirati manikuru.
Koga briga, pitam pod kat (:

Aurelia Magnifique manikura Pedikura # 02
Počet ću s bojom za manikuru. Koliko god pokušao, nisam uspio prenijeti boju ovog laka kroz fotografiju. Leži u trake, stavi u 3 sloja.
Boja je blijedo ružičasta, pomalo bež, s vrlo lijepim i nježnim šljokicama, koje, jednostavno nisam mogao uhvatiti.Boja za pedikuru, po mom mišljenju, je tako lijepa, duboka, izgleda "bogata". Nanosi se lako, brzo se suši, ali ne traje dugo: drugog dana rubovi se istroše. Ali za djevojke koje su navikle "nositi" jednu boju ne više od 2-3 dana, to nije problem.

Aurelia Magnifique manikura Pedikura # 03
Boja za manikuru uopće nije moja, lijepo leži, drži se i za 3. dan. Na fotografiji izgleda bolje nego u stvarnom životu.Boja za pedikuru, opet, vrlo je lijepa. Tamno plava, s primjetnim svjetlucavim sjajem.Vrlo zasićen kad se nanese, čak je i jedan sloj dovoljan, ali slikam u dva.Aurelia Magnifique manikura pedikura # 06
Boja za manikuru je plavo-siva s malim srebrnim sjajem, vrlo lijepa, ali nanosi se slabo, snažno pruži, stavljam u 3 sloja.
Oko ulja noktiju, ne brinite.


Boja za pedikuru je, po mom mišljenju, lijepa i apsolutno moja. Nanosi se izvrsno, u dva sloja pod sobnom rasvjetom je blago proziran, ali treći sloj mijenja situaciju, traje 3-4 dana.Trajanje upotrebe: 2-3 mjeseca
Ocjenjivanje: boje za manikuru - 4 / 4-; boje za pedikuru - 5- (minus za trajnost)
cijena: 120 rubalja za 1 bocu. 1 boja - 6ml
Kako vam se sviđaju boje, koje volite, a koje ne?)

Loading...