Blogovi

Sredstva za njegu ruku, kao i za manikuru. Novost početka ljeta


Dobro došli!
Post je posvećen nekim novim za mene alatima za njegu ruku, kao i alatima za izradu manikure i njenom dovršenju.
1. Alessandro sredstvo za uklanjanje zanoktica iz kukica iz serije Nail Spa
Boca sadrži bijelu tekućinu, ali zapravo je prozirnija. Volumen boce 14 ml:
Dalje vidimo ovdje takvu kapu s pipetom koja se mora pritisnuti. Mehanizam djeluje poput pipete. Odvijte ga, ostavljajući kapaljku oko pola boce, pritisnite gumb - voila i tekućina se uvuče u takvu minijaturnu tikvicu na čijem dnu vrh ima zaobljeni oblik. Pogledajmo pobliže ovaj dizajn.
kapa:
Sama pipeta:
Kada ga ponovno pritisnete, tekućina se istisne i stekne na noktu:
U kompletu se nalazio i takav štapić ružinog drveta (kako piše u uputama):
Sada detaljnije o svojstvima samog alata:
Alat je, da tako kažem, normalan, od sredine do polovice)) Ima i boljeg, mislim. Za početak, puno tekućine se istiskuje iz pipete za jedan nokat, dosad nisam uspio trošiti sredstvo za uklanjanje sredstava ekonomski i racionalno. Na pakiranju je bilo napisano da proizvod sadrži lužinu, što je vjerojatno razlog zašto toliko sagorijeva kad uđe u ranu (nije bio toliko jak Orlyovim sredstvom za uklanjanje). Još jednom sam uvjeren da sa oštećenom kožom takve stvari ne možete koristiti, ali oh, loše iskustvo je također iskustvo. Dobro omekšava kutikule, čisti. U principu, nije loš alat, ali sam na oprezu. Bit će kraj, neću ga više uzimati.
Ocjenjivanje: 4
2. Restorativni kompleks za nokte i zanoktice Milk & Honey Cuticle Revitalizer Complex od Cuccio naturale
Kapica je odvijena, a postoji tako bizarna pipeta:
Ulje je takve konzistencije, tekuće:

Kao što sam gore napisao, ovo ulje ima prilično tekuću konzistenciju, ali prikladno ga je nanositi, zahvaljujući pipeti. Miris je vrlo ugodan, ukusan. Spreman je samo udahnuti njegovu aromu. Ali meni je važnija njegova radnja. Ulje se lako distribuira po kutikuli, upija se prilično brzo, ali ne žurim s tim materijama, ali stižem visoko, jer je svaki redovan proces manikure za mene sesija opuštanja i meditacije) - Volim ovu stvar. Općenito, ovaj gizmo ima neke dobrote i korisnosti))) Savršeno vlaži kutikule, poprima gladak, njegovani izgled (i ne samo da poprima izgled, već i zaista postane takav). Ne znam kada će se to završiti, mislim da neće uskoro))) ali opet ću ga uzeti.
Ocjenjivanje: 5
3. Royale Bouquet luksuzni losion za ruke, limunski losion za tijelo i ruke tvrtke Baylis & Harding - Engleska

Kad odabirem alat za vlaženje / njegu kože kože, uvijek ga testiram na laktovima (moj najsušniji dio problema). Ako uspijem u svome zadatku, upotrijebit ću ga, ali ako se ne desi, postat ću na nogama) Odabrao sam ovaj losion posebno za ljeto, jer mi treba samo lagana hidratacija. Ovaj losion je upravljao laktovima, ali definitivno neće uspjeti za hladnu sezonu. Vrlo ugodne a ne oštre arome, limun-cvjetni. Prikladan dozator, sviđa mi se dizajn (simpatičan), ne može zadovoljavati veliku količinu od 500 ml. Konzistentnost, ali mislim da kao i svi losioni - ništa neobično. Istina, voda je prvo istjecala iz raspršivača, a potom i samog proizvoda (na swatchu je jasno da je čaša vode pri ruci). Mislim da ako završi pokušat ću i druge losione iz ove serije, na primjer s peoniesima.
Ocjenjivanje: za ljeto 5
4. Seche Vite suhi brzi top kaput
Što da kažem - ovaj smrdljivac je zaista najbolji vrh na svijetu))) U našem gradu je otvorena mala trgovina s profesionalnom kozmetikom, dobro, jednostavno nisam mogla proći videći poznata slova Seche Vite)) Nanijela sam to i na sljubku i na sjaj , dok se sve ne zbroji) ali s obzirom na komentare bit ću spreman. Baš jučer sam napravila manikuru - podloga + sloj Chanel Vendetta + 2 sloja sljube + vrh sv = bez strija, sjaj je izvrstan. Ova "pita" osušila se za oko pet minuta, mogla bi se baviti njihovim poslom. Ako odjel nije zatvoren, prije nego što nestanem s ovom instancom, uzet ću ga ponovo.
Ocjenjivanje: unaprijed 5
5. Sušenje gornjeg sloja top Sally Hansen Mega Shine
Taj vrh je sa mnom već nekoliko godina, kupio sam ga više puta ili dvaput, a kupit ću i više))) Istina, kad se mjehurići zgusnu na gotovo svim lakovima - pljunem, kunem se, ali još uvijek kupujem i kupujem))) brzo se suši, t .e. ne 10-15-20 minuta, već pet minuta (ako ne i manje). Trenutno imam oko 55 lakova i jednostavno se nema vremena zgušnjavati, tako da je sve manje pritužbi.
Ocjenjivanje: 5 uz lagani minus
6. Inm Wet lak za nokte izgleda mokro od strane Inm
Taj vrh nije na naslovnoj fotografiji, jednostavno sam zaboravio na njega. Praktično ga ne koristim, jer se lak ne osuši kod mene, pa čak i Chanel lakovi koji se brzo osuše, nakon upotrebe ovog vrha, na površini mogu pronaći tragove bilo čega. Vjerujem da ga mnogi vole, možda sam naišao na nelikvidnu imovinu ((
Ocjenjivanje: 2
To je sve, nadam se da ste bili zainteresirani?
Budite sretni!
Nastya.

Pogledajte video: Our Miss Brooks: English Test First Aid Course Tries to Forget Wins a Man's Suit (Siječanj 2020).

Loading...