Blogovi

Estee Lauder DayWear Napredni multi-zaštitni krema protiv oksidacije krema bez ulja SPF 25 - Recenzije

Pozdrav, dragi kozmetičari!
Danas govorimo o novosti na mojoj polici i Estee Lauder DayWear Advanced Multi-Protection anti-oksidans kremi bez ulja SPF 25 koji se uspio toliko brzo zaljubiti.
Krema za osobuNa internetu je vrlo malo recenzija ovog proizvoda, pa se nadam da ću biti koristan.

Pa idemo :-)
O meni: 28 godina, koža kombinirana (s pilingom oko usta) i nije tužno u ovoj dobi sklonoj aknama. To jest, bilo koji ovlaživač (uključujući organske) odmah je uzrokovao pojavu prištića. Jednom sam naišla na uzorak klasične Estee Lauder DayWear i oduševila sam se time i u to se vrijeme zavjetovala da ću postati vlasnica nevjerojatno lagane i tako aromatično ugodne kreme. I tako, kad sam konačno sazrio i više ili manje doveo u red kožu, pušten je DayWear Advanced Multi-Protection anti-oksidant krem ​​bez ulja SPF 25. Prvo što me privuklo ovim čudom bilo je dragocjeno riječ bez ulja , Pomislio sam, evo ga! Upravo savršena kombinacija moje omiljene kreme i formule s malo masti. Što se tiče visokog faktora SPF, teško mi je prosuditi, budući da je moja koža tamna i ne izgori (četrdeset) na suncu, ali koliko god visoka zaštita mogla naštetiti koži.
sastojci: na 15. sastojak umorna sam od brojanja
miris: Tko je koristio klasični DayWear, onda zna da ovaj lagani krastavac miriše aaaaahhhhhhhhh. Tako je nova krema obdarena istom aromom.
Tekstura kreme: lagan, nježan, ne širi se i ne širi se.
Moji osjećaji: Krema se nanosi vrlo lako. Ne mogu to nazvati vrlo ekonomičnim, ali ni meni ne treba puno. Moji osjećaji od kreme tijekom dana su različiti. Najviše uživam od svoje kože kad se probudim ujutro nakon nanošenja kreme za noć. Koža izgleda stvarno odmarana, glatka, glatka i bez crvenila. Nakon nanošenja kreme prvih 5-10 minuta, koža je lagano sjajna, ali tada prolazi.
Evo fotografije koja će razumjeti na što mislim. S lijeve strane - odmah nakon nanošenja jasno je vidljiva razlika između kože sa i bez kreme. Na slici desno već se vidi da se razina sjaja izravnala (nakon 5 minuta)

Tokom dana, u T-zoni se pojavljuje lagani sjaj. Princip vlaženja sada je ljeti dovoljan gotovo cijeli dan, pa kad osjetim da mi se koža „napije“, kremu nanosim samo jednom dnevno - navečer. To se, naravno, protivi pozivanju kreme DAN trošenje, ali iz nekog razloga moja koža traži upravo takvu metodu nanošenja, možda je ovo samo neka vrsta podsvjesnog subjektivnog mišljenja.
Tijekom upotrebe kreme protiv akni nisam se pojavio. Na čelu su bile očite suhe bore, sada ih možete vidjeti samo vrlo pomno, pomno gledajući, to jest borba protiv suhih bora koje je proizvođač proglasio zaista je djelovala u mom slučaju.
Za usporedbu:

Evo principa i svih dojmova ove kreme.
cijena: EUR 43,50 (bescarinsko)
Period ispitivanja: 3 tjedna
Ocjenjivanje: 5- (za lagani sjaj)

Loading...