Blogovi

Sjećanja na Božić s kozmetikom Diva Active Calcium # 014

Dobro jutro svima!
Uvidjevši dosta toga na mjestu fuksije bilo čega i drugačijeg, odlučio sam ga isprobati. Možete je vidjeti stotinu puta, ali dok se ne sastavite, nećete razumjeti je li vama osobno ili ne. Dakle, odlučio sam uzeti svijetlu fuksiju, gotovo već na temu barbi ružičaste boje. A udruge su, iz nekog razloga, išle s božićnim slatkišima. Kome je stalo kako se fuksija pretvorila u slatkiš - molim vas, ispod mačke.  


Puni naziv laka: DIVA kozmetika Active Calcium # 014

Upoznavanje s ovom markom domaćeg proizvođača započeo sam prošle godine. Nakon što smo u jesen kupili par golih.
Paleta je prilično opsežna, lakovi se nalaze u različitim formatima - malim bocama i standardnim, a prema mom mišljenju još je bilo slikara, ali zapravo se toga ne sjećam. Četkica je udobna, blago izdužena i uska, pa će je svatko tko je naviknuo biti širok i ravan, morati objesiti.
Moja nyuda od prošle jeseni, u sasvim normalnom stanju, tj. ako se ne zgušnjavate puno, možete raditi. Svijetle nijanse i lagano neprozirne pruge. Bisera, blještavila - nije uzela ovu marku. Premaz je gust, u jednom sloju, u principu, prilično nosiv. Ali ja, kao i uvijek, pokrivam dvije ili tri, za maksimalnu dubinu i volumen boje. Sjaj u ovoj nijansi je neki, poput prašine, tj. nije intenzivan.
Uz umjetno osvjetljenje i bljeskalicu - ton prelazi u pravu ružičastu barbiku, gotovo neonsku. Na suncu i pri dnevnom svjetlu još je uvijek svijetla fuksija. Sam lak je gusta caklina bez i najmanjeg sjaja. Nosi se tri do četiri dana mirno. T ... ja uvijek koristim gornji premaz, tada se savjeti ne odrezuju, a ako želite, možete ih proći pet do šest dana. suši se bez sušenja, dovoljno brzo.
Kao ljetna opcija, iako sam se sjećala Božića, prilično je probavljiva. Uzalud sam ga se toliko bojao.  
Swatch: sad slike!
JednoslojniDva + vrh.

I opći pogled.


Cijena: oko Є1 = 10 UAH.
Ocjena: 4. Po prugama
Ja sam Corey, možeš.
Hvala vam što ste gledali do kraja.

Loading...