Blogovi

Mineralno sjenilo # 807 iz tvrtke Mineralsense

Kupio sam ove pahuljaste sjene na izložbi Intersharm. Za mene je to nepoznata marka, pa sam uzeo jednu nijansu sjene kao test. Predstavljeni su i drugi mineralni proizvodi, poput pudera, rumenila, čini se ... Ali odlučila sam se za sjene s prekrasnim srebrnim preljevom.

Sjene vrlo finog brušenja, lagane, bez težine.
Svjetluca na suncu i pod umjetnom rasvjetom.
Deklariran kao mineral. Sastav je fotografiran
Nanosila je sjene kistom, spužvom i prstom. Postoji otprilike jedan učinak, ali sjene se malo "odbiju" od četkice i mrve ispod očiju. Pokrivenost spužvom je najgušća. Ali to je vjerojatno ponašanje bilo kakvih zastrašujućih sjena. Treba ga nanositi na bazu, bez ikakvog načina.
Pigmentacija nije baš velika. Ako se nanese slojevitost, tada će intenzitet biti dobar, ali ako se nanese u jednom sloju, učinak će biti svjetlo proziran. Mislim da je razlog tome što su sjene mineralne.
Swatch na dnevnom svjetlu
Na bljesak
Radi jasnoće, napravila sam dvije jednostavne šminke kako bih pokazala kako možete nositi ove sjene.
U prvoj verziji stavio sam sjenu na trepavicu svjetlosnim slojem i donio je strijelom. Takva šminka može se nositi tijekom dana. Izgleda kao biser.
dnevna svjetlost

bljeskalica

Druga je mogućnost više večernja i svečana. Prekrila sam gusti sloj mineralnih sjena do sredine stoljeća, a vanjskom kutu dodala sivo-crne sjene sa sličnim svjetlucavima
dnevna svjetlost

bljeskalica

Ne mogu reći da sam divno oduševljena ovim sjenama. Nisam imala dovoljno pigmentacije. I previše su suhe, što im sprečava da se prilijepe za kožu. Ima uspješnije braće. Ali ja ću staviti 4.
Cijena je oko 350 rubalja.
Termin testiranja je 1,5 mjeseci.
Hvala svima na pažnji!

Loading...