Blogovi

Crni nokti, strastveni nokti

O crnilu, lagao sam malo, baš su mračni. Pa, što se tiče strasti - uopće ne. Predstavljam vam dvije prekrasne tamne nijanse iz serije Color Style Marigold, vjerojatno ih već imam, ali lakovi su zaista predivni:

Boje su prilično slične u bocama, uglavnom sam kupio broj 185 misleći da je broj 194))
(lijevo br. 185, desno br. 194)
Nekoliko riječi o samim lakovima, zbog kojih ih volim:
1. Tekstura. Ponavljam, ne volim guste kreme, malo je što me više gnjevi. Stoga više volim tekuće lakove sa šljokicama. Kao što vidite, u oba ova laka dovoljno je svjetlucava boja.
2. Stvarno lijepe boje. Općenito, u posljednje vrijeme me to rijetko uhvatilo. Većina serija lakova (jeftini lakovi, nisam spremna platiti puno novca za lakove) puna je klasičnih boja, a na policama s Marigold-om uvijek je zanimljivo))) iz broja 194 započelo je moje upoznavanje s tim lakovima. Uz to, većina svjetlucavih lakova iz kolekcije ima slab kameleonizam, a nisam prvi koji je to primijetio. na suncu možete uhvatiti zanimljive preljeve, a ja volim takve duboke boje sa iznenađenjem.
3. Brzo sušenje. Što god rekli, meni je važan ovaj parametar, čak i pored prisutnosti sušenja.
4. Bez gnjavaže. Četkica je točno ispod mene, vrlo mi je prikladno nanijeti je, nedostaci su minimalni. Većina boja izgleda vrlo dostojanstveno u jednom sloju, čak i svijetle boje, ali religija mi ne dopušta da nosim manje od dva sloja)). Leže glatko, glatko, ne bubu (iako postoje takve baze na kojima se bubne sve što žele). Mogu se lako izbrisati (ovo je također važno za mene, ja često preispitujem i, naravno, ne trebaju mi ​​ovi problemi sa lakom za nokte).
Možda je jedini (uvjetni) minus taj što sami lakovi nisu baš postojani. Ne, prvog dana neće biti čipsa, ali, recimo, 3. dana već možete vidjeti rub nokta. Ali a) ako je bez vrha b) volim raznolikost, nekako mi nije baš zanimljivo nositi lakove dulje od 2-3 dana. Da, vikendom se ne volim mučiti, ali imam dovoljno lakova za vikend.
Pa, idemo.
Marigold boja u stilu # 194
Ovo je boja mokrog asfalta. Nema se što više reći.Neven boja boja # 185
vrlo tamno siva (dobro ili svijetlo crna) sa sitnim šarenim iskri:

ovdje su mnogi primijetili pljusak u zelenilu, ali, djevojke, slikale su se blizu zelenog zida, pa je ovo samo odraz)) lak ima preljev ljubičaste boje, ali je u mraku primjetan pod električnim svjetlom. Pa, to je tako da ne bude zavaravajuće))


Procjena lakova: 5. nema što smanjiti.
takva ljepota. Takva varijacija je uvijek zanimljivija od čistih crnih lakova (čak isprepletenih srebrnim svjetlima), što mislite? Volite li i sami tamne lakove?

Pogledajte video: TRIK ZA ŠLJOKICE NA NOKTIMA! . BIBIAndy (Veljača 2020).

Loading...